Струва ми се, че тези, които не само изразяват такива

...
Струва ми се, че тези, които не само изразяват такива
Коментари Харесай

Лавров към Макрон: Европейските лидери трябва да мислят по-рационално

" Струва ми се, че тези, които освен показват такива мисли, само че даже ги позволяват в главата си, въпреки всичко би трябвало да употребяват тази глава за по-рационални мисли, по-безопасни за Европа ".


Това съобщи съветският външен министър Сергей Лавров във връзка думите на френския президент Макрон, че могат да бъдат изпратени западни войски в Украйна. Лавров направи този коментар по време на визитата си в Йемен, съобщи Анадолската организация.

Лавров също по този начин назова самоубийствено желанието на западната коалиция да достави Украйна с оръжия с отдалечен обхват на деяние.

Руският топ посланик назова " ултиматум " предлагането, което се приготвя от украински президент Зеленски за разрешаване на рецесията.

" Той (Зеленски) сподели, че това няма да се смята за договаряния, само че естествен човек схваща, че това значи ултиматум. Зеленски в никакъв случай не се е въздържал от ултиматуми; цялата му формула от 10 точки беше и си остава явен ултиматум. Те се пробват да привлекат колкото се може повече страни на разнообразни събития, с цел да обсъдят този документ ", сподели Лавров.

Главата на съветската дипломация разяснява и рецесията в Червено море, която породи след началото на нападенията против търговски кораби от страна на йеменските бунтовници хутите.

„ Западните ограничавания бяха осакатили международната търговия доста преди рецесията в Червено море, подбудена от подкрепяните от Иран бунтовници хути в Йемен “, сподели той.

" Спомняме си по какъв начин Западът насърчаваше украинците да употребяват сякаш безвредните коридори, предоставени в интервала, когато действаше самодейността на генералния секретар на Организация на обединените нации за черноморското зърно. Влиянието, несъмнено, е и върху внезапно усложнената логистика на доставката на артикули от една точка до друга и, както преди малко беше казано за следващ път, внезапно увеличените застрахователни цени. Всички тези феномени, които директно вредят на международната търговия, наблюдавахме доста преди началото на рецесията в Червено море по отношение на обстрела от страна на хутите. През последните две години точно подобен резултат имаха противозаконните нападателни дейности на Запада в границите на акцията от невиждани наказания ", добави Лавров./БГНЕС

Източник: bgnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР