Струмска слава ограничава броя на футболистите на проби. Това каза

...
Струмска слава ограничава броя на футболистите на проби. Това каза
Коментари Харесай

В Струмска слава ограничават футболистите ба проби

Струмска популярност лимитира броя на футболистите на проби. Това сподели старши треньорът Владимир Димитров. Само трима играчи ще минат на инспекция във втородивизионния отбор - 19-годишният централен бранител от Витоша (Бистрица) Никола Борисов, взел участие и в мачове от Първа лига и още двама млади състезатели от Трета лига.

" При повече футболисти на проби не можем да се концентрираме, няма задоволително време за участия в контролите и по тази причина избирам да взема играчи, за които съм сигурен, че ще свършат работа ", разяснява Димитров.

Наставникът на радомирци разчита и на новите попълнения Цветомир Иванов, Ивайло Стоянов и вратаря Симеон Симеонов да вдигнат равнището на тима.

" Това са градивни футболисти в средата на терена. Убеден съм, че с тях Струмска популярност ще увеличи класата си ", сподели Димитров. Радомирският отбор се раздели с Росен Кръстев, Слави Петров, Кристиян Тасев и Николай Николов. Предстоят седем контроли по време на подготовката. Струмска популярност завърши есенния дял на шампионата на 14-то място във краткотрайното класиране с актив от 13 точки. Надпреварата във Втора лига се възобновява на 15 февруари, като Струмска популярност гостува на Литекс. Снимки: Иван Йочев, Sportal.bg
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР