Структурата на Продължаваме промяната“ в Благоевград е отдадена на концесия

...
Структурата на Продължаваме промяната“ в Благоевград е отдадена на концесия
Коментари Харесай

Пируети в Narod.bg: Банкерът на ПП Андрей Гюров пусна партията на червена концесия

Структурата на „ Продължаваме промяната “ в Благоевград е отдадена на концесия на Българска социалистическа партия с концепцията двете партии да съумеят да завоюват колкото е допустимо повече власт на идните локални избори през есента, за което Narod.bg пръв сигнализира.

Както към този момент писахме, политическите пируети минават през скандални назначения в на Югозападното държавно дружество (ЮЗДП) и напън над елементарните хора с доставките на дърва, да вземем за пример.

Реклама

Нашите източници от югозападния град подчертаха, че мръсотиите минават през регионалния координатор на Българска социалистическа партия Валентин Сарандев. Сега новината е, че локалният социалист №1 се е договорил с безконечния мераклия за постове от „ Продължаваме промяната “ Андрей Гюров, който не съумя да се пребори за гуверньор на Българска народна банка, само че по тази причина пък е пробутан за заместител на шефа на Българска народна банка. Дали ще мине номерът на „ Подмяната “, ще стане ясно на следващия ден – 18 юли.

Именно лидерът на листата Андрей Гюров е спазарил регионалната конструкция на Политическа партия в Благоевград да мине под контрола на Българска социалистическа партия. Затова гласуваш ли за претендент на „ Продължаваме подмяната “, все едно пускаш бюлетина за Корнелия, обобщи обстановката информаторът на Narod.bg.

Източник: narod.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР