Структурата на каросерията на автомобила осигурява определен брой скрити кухини.

...
Структурата на каросерията на автомобила осигурява определен брой скрити кухини.
Коментари Харесай

5 скрити отверстия в каросерията на колата, които са важни, за да се избегне корозия

Структурата на каросерията на автомобила обезпечава избран брой скрити кухини. Това се прави за, с цел да се подсигурява, по време на работа там да не се задържа влага, което е и съществена причина за разяждане. Именно заради тази причина е основана въпросната специфична дренажна система. За страдание, малко водачи знаят къде има дренажни отвори в колата им, макар че те би трябвало да бъдат постоянно следени.

Ръждата по колата е проблем за всеки притежател на използван автомобил, тъй че би трябвало да се грижите за вярното действие на дренажната система. За задачата се предлага от време на време да се следи положението ѝ, защото мръсотията, насъбрана в нея, нарушава естественото приключване на водата. Това важи изключително за притежателите на по-стари използвани коли.

За да се грижите за дренажа, би трябвало да знаете къде са дренажните отвори в колата и да ги проверявате най-малко два пъти годишно - напролет и есента. Тъй като не е елементарно да стигнете до доста от тях, най-добре е те да бъдат почистени от експерти в автосервиз с нужното съоръжение.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР