Строят първият блок , който ще има връзка към метрото

...
Строят първият блок , който ще има връзка към метрото
Коментари Харесай

Кула с подземна връзка с метрото вдигат в София

Строят първият блок, който ще има връзка към метрото в София.

Екстериорът на M-Tower ще се отличава с извивки и LED светлини по фасадата. Сградата ще бъде със смесено предопределение и ще предлага 84 жилището (студиа, тристайни, четиристайни и многостайни), офиси и търговски обекти. Офисите са ситуирани от първия до седмия етаж, а жилищните единици – от осмия до 21-ви етаж, съобщи.

От компанията, профилирана в жилищни парцели, оповестяват за проектите за ресторант, кафене, салон за хубост, магазини и независими фоайета с рецепции. Офисите са проектирани като „ open space “, само че могат да бъдат преконфигурирани по избор. За чиновниците в постройката на южния сутерен е планувана открита озеленена тераса като място за отмора.

Проектиран е под земята паркинг с четири равнища и 217 места, както и зарядни станции за електрически автомобили, налични посредством специфичен асансьор.

Предвижда се директна връзка към жилищата, офисите и метростанция „ Александър Малинов “.

В постройката ще има централизирана система за ръководство на инсталациите и оборудването, подкрепена от професионален мениджмънт. Проектът включва и градини и общи външни пространства за почивкa.

Все още не се показват цените.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР