Строителни дейности се извършват на къмпинг Арапя. Това се вижда

...
Строителни дейности се извършват на къмпинг Арапя. Това се вижда
Коментари Харесай

Строи ли се на къмпинг Арапя?

Строителни действия се правят на къмпинг Арапя. Това се вижда от фотоси на консуматор, оповестени във Фейсбук групата " Арапя ". 
Припомняме, че в края на предходната година природозащитници сигнализираха в обществените мрежи, че строителството на ваканционни къщи в региона на къмпинг „ Арапя “ е обновено. Обектът беше спрян в края на януари, откакто бяха установени липса на ограда, осведомителни табели и неспазване на проекта за безвреден труд. 
След премахване на нередностите от Община Царево са вдигнали възбраната и строителството продължава. Според кмета на Община Царево Георги Лапчев същинският проблем е неналичието на Общ Устройствен План.
„ И ние от осем години твърдим, че би трябвало да има Общ устройствен план, с цел да може на обществеността да е ясно и те да го виждат на картинка къде може и къде не може да има строителни действия. Едва тогава всички тези изказвания от хора, които не смеят да си напишат имената публично, уповавам се ще спрат да настояват лъжи. На доста други общини по морето няма общи устройствени проекти, по тази причина и обществото има вяра, че част от дейностите или дейностите са противозаконни, а те в действителност дават отговор на Закона за устройство на територията ”, сподели тогава Георги Лапчев- кмет на община Царево.
Снимка: архив
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР