Строителите на съвременна България имат своите красиви лица, а най-хубавото

...
Строителите на съвременна България имат своите красиви лица, а най-хубавото
Коментари Харесай

Една от най-хубавите българки напусна германска IT компания, започна сериозен бизнес тук

 Строителите на модерна България имат своите красиви лица, а най-хубавото от тях несъмнено носи името Моника Боянова. 22-годишната жена, печелила конкуренцията " Супермодел на България ", заряза неотдавна високоплатената и влиятелна работа на управител в немска IT компания, с цел да се върне в родината и да сътвори своя строителна компания, с която да гради нови първокласни жилищни здания в столицата.

" Не знам дали съм най-красивата измежду строителите, само че несъмнено желая да импортирам хубост, дух и обаяние в зданията, по които работя ", сподели пред  Моника. В имотната сфера Боянова навлиза с поддръжката на своя татко, който от дълги години е строителен бизнесмен. Двамата дружно довършват бутикова жилищна постройка в столичния квартал " Гео Милев ".

" Съвсем скоро ще вземем Акт 15 и бъдещите притежатели ще могат да вземат ключовете си за мечтания дом. Старая се визията на нашите обекти да бъде стилна и изящна, а всички в последна сметка да бъдат задоволени от крайния резултат ", споделя още Моника.

Това е първият обект на най-чаровната строителка, който е пред завършване. Паралелно с него Боянова и нейният татко работят старателно по започването на нов в различен столичен квартал - " Кръстова вада ".

" Има още много неща, които би трябвало да се свършат по самия терен, след което да започва същинската работа. Надявам се всичко да върви по проект и с общи старания да реализираме мечтаните резултати ", казва Моника Боянова, която е модел и има редица участия на голям брой фешън събития.

Едва на 16 години тя печели короната " Супермодел на България ". След това живее, учи и работи в няколко страни, с цел да се завърне неотдавна още веднъж у нас и да сложи началото на своя кариера в строителния бизнес.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР