Строг контрол за спазване на противоепидемичните мерки ще прилагат българските

...
Строг контрол за спазване на противоепидемичните мерки ще прилагат българските
Коментари Харесай

Строг контрол по време на мачовете на стадион „Васил Левски“

Строг надзор за съблюдаване на противоепидемичните ограничения ще ползват българските здравни управляващи и представители на УЕФА по време на мачовете от Европейските футболни шампионати на националния стадион „ Васил Левски “. Това разгласи спортният министър Красен Кралев, представен от „ Нова “.

Вчера бяха одобрени напътствията за използването на рестрикциите за срещите. Първата от тях е сред тимовете на ЦСКА-София и ЧФР Клуж на 22 октомври.

„ Удовлетворихме желанието на почитателите, които толкоз години чакат тимът им да влезе в групите на Лига Европа. Сега ги апелирам да съблюдават тези ограничения, които разпоредихме “, съобщи Кралев.

Той обърна внимание и на представянето на национални тим по футбол в мачовете през месец октомври. „ Резултатите несъмнено са слаби. Не е моя работа да разясня треньори и положението на футболистите. Смятам, че капацитетът ни е доста по-голям от това, което показахме през последните няколко мача “, означи министърът.

Министерството на младежта и спорта е стартирало процеса по подписване на спомагателни съглашения със спортните клубове в България, което ще им разреши да употребяват в допълнение отпуснатите 1.9 млн. лева по „ Програма за развиване на спортните клубове за 2020 година “.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР