Строен хоров ансамбъл на три гласа спретнаха медиите от фабриката

...
Строен хоров ансамбъл на три гласа спретнаха медиите от фабриката
Коментари Харесай

Задкулисието запя фалшиви новини на три гласа

Строен хоров отбор на три гласа спретнаха медиите от фабриката за подправени вести. Едни и същи манипулатори в синхрон тровят общественото пространство - кръгът „ Капитал “ на Иво Прокопиев, Костовистите от третия ден към „ Медиапул “ и телевизия BIT и „ Фрoгнюз “, които са на хранилка на българския Бърни Мадоф - Цветан Василев, написа " Телеграф ".

Ансамбълът няма за цел да се явява на някое музикално риалити, а да прикрие закононарушенията на своите господари и да смачка неуместните за тях обществени персони и бизнеси, които пречат на далаверите им.

Досущ като отговорника по пропагандата на нацистите Йозеф Гьобелс се изживява Иво Прокопиев. И той като първообраза си изповядва тезата, че една неистина, повторена 100 пъти, се трансформира в истина. И също като Гьобелс Прокопиев употребява притежаваната от него медия,

с цел да манипулира публичното мнение и да

насажда сътворените от него подправени вести

Последната акция на „ Капитал “ и „ Дневник “ най-ярко показва, че тези медии не се занимават с писането на вести, а със сътворяването на откровени операции. Френетичният „ разбор “ на дългогодишната журналистка и кадър на костовисткия печатен орган „ Демокрация “ Петя Владимирова, отдаден за следващ път на депутата от Движение за права и свободи и наш издател Делян Пеевски, още първоначално си стартира с признанието, че изказванията в него не са подкрепени с доказателства.

„ Моля учтиво държавните регулатори да не ми споделят " докажете ", защото преди този момент те би трябвало да отговорят на редица въпроси. “ Освен че правописът, или по-скоро неналичието му в този откъс е буквално предадена, в него се съдържа и квинтесенцията на публицистичната политика на медийната група „ Капитал “. А тя е, че обстоятелствата единствено пречат на производството на подправени вести. За сметка на това

Гьобелсовият принцип на Прокопиев е спазен

и подправеният разбор незабавно е препечатан

и разпилян по всичките налични информационни канали.

Именно подобен канал, по който се стича кафявото пропагандно наличие, е уеб сайтът „ Медиапул “ на някогашната говорителка на Иван Костов Стояна Георгиева, известна като майката на подправените вести. Георгиева постоянно препечатва подправените вести на братските медии, сътворява свои лични и играе ролята на втори глас в медийния хор, целящ да основава операции. С профила „ бутиково “ издание неотдавна беше основан различен сходен уебсайт - „ Клуб Z “, обвиняем за укриване на налози в изключително огромни размери Огнян Донев. Официално конкурентен на „ Медиапул “, в действителност „ Клуб Z “ постоянно препечатва творенията им, а уеб сайтът на Костовистите от третия ден им прави същите услуги. Отговорът за какво сякаш конкурентни издания споделят обща публицистична политика се намира в стенограмите АРГО-гейт, където лъсва, че

Стояна, Прокопиев и служителят на

Огнян Донев – Иван Бедров, скрито се събират

с цел да чертаят подмолни проекти в интерес на политическите ползи на своите господари. Чест посетител на техните издания пък е някогашният сътрудник на Държавна сигурност Сашо, който по времето на Костов беше дипломат в Русия, а през днешния ден се показва като блогъра и специалист по всичкология Илиян Василев. От енергетика, през банково дело, геополитика, а в последно време и оръжейна промишленост – сътрудник Сашо постоянно е подготвен да даде експертно мнение и то постоянно е в сгода на неговите кукловоди.

Колега в операциите на Илиян Василев в сегашното е неговият някогашен сътрудник и в Държавна сигурност сътрудник Академик, с цивилното име Огнян Стефанов.

Неговият уебсайт „ Фрогнюз “ е на персонална прехрана

на българския Бърни Мадоф – Цветан Василев

и по тази причина дава всичко от себе си да заслужи финансовите инжекции, идващи от Белград, които в действителност са пари, загробени от вложителите в КТБ. Друга от медиите, които Василев държи на хранилка, е кабелната телевизия BIT, в която чиновници на Стояна Георгиева (Полина Паунова) се редуват с платени клакьори на Костов (Илиян Василев) и политици, финансирани от Прокопиев (Христо Иванов), с цел да бълват операции, посредством които да прикриват закононарушенията на шайката, основана от Драгалевския лаборант. Цветан Василев, Иво Прокопиев, Огнян Донев, Гриша Ганчев и Сашо Дончев – все хора, които споделят общ произход под крилото на Костов и общи сегашни проблеми, свързани с правораздаването.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР