Строежът на сградата „Златен век” в столичния квартал „Лозенец” е

...
Строежът на сградата „Златен век” в столичния квартал „Лозенец” е
Коментари Харесай

ДНСК: Строежът на сградата „Златен век” е законен, има отклонения от проектите

Строежът на постройката „ Златен век” в столичния квартал „ Лозенец” е легален, само че има отклонения от утвърдените планове. Това разгласи началникът на Дирекцията за народен строителен надзор арх.Иван Несторов.

Той напомни, че според Закона за устройството на територията една постройка е противозаконна, когато няма издадени строителни бумаги, а в тази ситуация тази постройка има издадени такива.
Скандалът с жилищата на властта: Има ли връзка сред покупко-продажбите и законовите промени? Дни преди да подписа договорката за новия си апартамент, Цветан Цветанов е разпоредил инспекция на строителната компания „ Артекс ”.
Вчера основният проектант на София Здравко Здравков съобщи, че небостъргачът се построява без заверено позволение за градеж.

Цветан Цветанов е изискал градежът да бъде тестван единствено няколко дни преди самият той да подписа договорката за новия си първокласен апартамент със същия строител.
Казусът „ Златен век ”: Законен или не е градежът? (ОБЗОР) Оказва се, че "Златен век " не би трябвало да е и жилищна постройка, макар че на уеб страницата се оферират жилища. Документите им са за ателиета.
Оказва се, че „ Златен век” не би трябвало да е и жилищна постройка, макар че на уеб страницата се оферират жилища. Документите им са за ателиета.

От „ Артекс” обявиха, че планът се извършва напълно в сходство с настоящото българско законодателство и има всички годни нормативно изискващи се документи.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР