Стресова ситуация за майка от Варна се размина на косъм

...
Стресова ситуация за майка от Варна се размина на косъм
Коментари Харесай

Майка дръпна количката с детето си, за да не я отнесе такси

Стресова обстановка за майка от Варна се размина на косъм от трагични последствия. За случая сигнализира мъжът на варненката.

Бързата й реакция е предотвратила боричкане на количката с детето й от такси.

" Майка с количка, потегля да пресича на пешеходна пътека. В лява лента са спрели 2 автомобила. Майката с количката, стига доникъде на пътеката и навлиза в дясната. Само с помощта на бързата си реакция да дръпне количката на зад, не се стигна до голяма покруса за мен и моето семейство, по този начин като водача очевидно е решил че на пешеходна пътека с 2 спрели автомобила в лява лента и пешеходец на нея, не е нужно да стопира. Сигнал е подаден до " Триумф такси ", уповавам се да се вземат ограничения и още един път се оправдавам на оператора за прочувственото пояснение на обстановката! ", написа Живко Дженков.

Жена също описа за сходен случай, още веднъж с таксиметров автомобил от същата компания.

" На мен ми се случи безусловно същото преди седмица - отново с кола на същата компания. По принцип съм извънредно удовлетворена от тях, професионални и тъкмо водачи, само че очевидно, както във всяко стадо, и там има черни овце. Бях толкоз стресната, че даже не видях номера на автомобила, като нищо може да е бил същият. ", споделя Таня Тонева.

Някои консуматори показаха, че сигнал и към КАТ би бил още по-назидателен за нарушителя в тази обстановка.
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР