Стрещяващи кадри показват, че пенсионер е привлечен в апартамент, където

...
Стрещяващи кадри показват, че пенсионер е привлечен в апартамент, където
Коментари Харесай

Моментът, в който OAP е привлечен в апартамент, преди да бъде убит и натъпкан в кутия от жена и тийнейджър

Стрещяващи фрагменти демонстрират, че пенсионер е притеглен в апартамент, където е обичай до гибел от жена и младеж, които по-късно напъха тялото му в телевизионна кутия.

Антоанета Шепърд, 44, и Киърън Спайсър, 16, убиха „ благия и гальовен “ Майкъл Брейди, преди да скрият останките му в градинска колиба в Ковънтри. Съдът чу, че Шепърд се е сприятелила със 74-годишния господин Брейди и го е поканила в дома си, откакто злата двойка е замислила скрит план да го убие и ограби на 18 юни предходната година.

CCTV демонстрира господин Брейди да влиза на адреса малко след 18 часа и по същото време сред подсъдимите са разменени известия, в които са обсъждали да го ограбят. Г-н Брейди получи тъпи пострадвания вследствие на нахлуване с „ изострен инструмент “ – а точно мачете – и също беше удушен по време на бруталната офанзива.

След като убиха господин Брейди, безчувствената двойка сложи тялото му в огромна телевизионна кутия, преди да го плъзнете до външен заслон, с цел да го скриете. След това Шепърд и Спайсър от...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР