Стресът от планирането на сватба може да дойде в повече

...
Стресът от планирането на сватба може да дойде в повече
Коментари Харесай

17 от най-абсурдните причини, поради които булки са отменили сватбата си

Стресът от планирането на женитба може да пристигна допълнително на някои двойки. Достатъчно че да анулират напълно специфичния си ден – ден, за който са възнамерявали като че ли постоянно. Но има и повече от неуместни аргументи, заради които булките вземат решение да анулират сватбата. Затегнете коланите, дами и господа, тъй като ще прочетете някои от най-откачените аргументи да отмениш сватбата.

1. Годеникът ми искаше ергенско празненство. Не му позволих и анулирах сватбата.
2. Отмених сватбата, тъй като към този момент не го намирам за физически прелъстителен.
3. Казах на хората, че съм отменила сватбата по здравословни аргументи, само че това е единствено част от повода. Другата част е, че не желаех хората да видят какъв брой малко в действителност ме обича той.
4. Спрях сватбата, тъй като прекалено много ме е боязън, че годеникът ми ще ми изневери и ще провали брака ни. Той не знае до ден днешен…
5. Сгодена съм и анулирах сватбата, тъй като съм влюбена в различен. Никога не съм изневерявала, само че той ме умоляваше да се оженим. В последна сметка реши да остане с гаджето си. Съсипана съм.
6. Казах му, че към момента имам пеперуди в стомаха, когато го видя, а той ми отвърна, че при него са изчезнали. Затова анулирах сватбата. Заслужавам повече от това.
7. Отмених сватбата си, тъй като започнах да се влюбвам в някой, който не споделя възприятията ми. Не скърбя за това.
8. Отмених сватбата, тъй като годеникът ми ме малтретира вербално, прочувствено и физически.Това беше най-трудното решение, което съм взимала и благодаря на Бог за него всеки ден. Никой не заслужава подобен живот.
9. Отмених сватбата, тъй като разбрах, че не мога да имам деца.
10. Не желаех да се бракосъчетавам, тъй като не мога да претърпявам родителите на годеника си.
11. Отмених сватбата си, тъй като се уморих да се неистина за половата си ориентировка.
12. Отмених сватбата си, тъй като „ най-хубавата ми другарка “ не го харесваше изобщо. С нея към този момент не сме приятелки.
13. Отложих сватбата, тъй като открих, че съм бременна и терминът е покрай датата на сватбата. Не знам по какъв начин ще кажа на всички!
14. Отмених сватбата си, тъй като мисля, че има някой по-добър за мен.
15. Скъсах 6-годишната си връзка и анулирах сватбата ни, тъй като мисля, че е гей, само че се опасява да си признае.
16. Зарязаха ме и анулирах сватбата, тъй като надебелях. Не знам по какъв начин ще продължа да се срещам с други мъже по-късно.
17. Отменихме сватбата, тъй като връзката ни желае прекалено много работа. Знам, че след време ще се оправим, само че не мога да се отърся от възприятието за позор сега.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР