Стресът е един от най-големите бичове на нашето съвремие. В

...
Стресът е един от най-големите бичове на нашето съвремие. В
Коментари Харесай

Дарина Павлова качи 20 кг след тежка операция (Снимка)

Стресът е един от най-големите бичове на нашето съвремие. В това се убеди образно вдовицата на Илия Павлов – Дарина Павлова, която изживява комплициран миг, изпълнен с тествания.

От безупречната фигура на Дарина Павлова към този момент няма и помен, оповестява „ Ретро “. Вдовицата на разстреляния необут на „ Мултигруп “ Илия Павлов в последните месеци е наддала с към 20 кг.

Причината за внезапните промени, които създали тялото и лицето й неузнаваеми, бил стресът, който милионершата изживяла след тежка интервенция. Този път обаче не става дума за лягане под ножа от суетност, а за здравословен проблем, който вкара Дарина в болница преди по-малко от година. Павлова беше призната в римска болница заради съществени гинекологични затруднения. Италиански лекари й разкрили миома, която ѝ била отстранена оперативно.
 Дарина Павлова качи 20 кг след тежка интервенция (Снимка)

Преди да легне на операционната маса обаче, Дарина с смут научила от експертите, че има късмет образуванието, което й намерили, да бъде злокачествено. Те обаче нямало по какъв начин да гадаят и й съобщили, че ще бъдат сигурни в диагнозата едвам когато интервенцията завърши, вземат й биопсия и видят резултатите от проучванията.

Часовете, в които Павлова била в незнание, се оказали най-трудните в живота й. За благополучие, кистата излязла изцяло доброкачествена и подозренията за рак, които вдовицата на боса на „ Мултигруп “ и италианските лекари имали, се разсеяли изцяло.

Шокът от неприятната обстановка, обвързвана със здравето й, към момента я държал. Макар да продължава да мори организма си с тежки диети, резултатът бил противоположен и тя пълнеела. За да поддържа имиджа си на начин на живот икона обаче, Дарина се открехнала към функционалностите на фотошопа и добре замаскирала закръгления си ханш, отеклото лице и налетите бедра по фотосите от холивудските празненства, на които е чест посетител.

Източник: skafeto.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР