Стресът е бичът на нашето време. Все повече хора се

...
Стресът е бичът на нашето време. Все повече хора се
Коментари Харесай

Къде в тялото ни се натрупва стрес и как да се справим с него

Стресът е бичът на нашето време. Все повече хора се усещат непрекъснато напрегнати, тревожни и даже депресирани, а повода за тези неприятни положения на душeвността, най-често е точно натрупването на стрес в огромни количества.

Той въздейства директно както на нервната ни система и на нашето ментално здраве, по този начин и на физическото ни положение, което пък води след себе си редица неприятни признаци, които ни пречат и тормозят.

 жена болежка работа стрес Thinkstock

Всички сме чували неведнъж, че стресът е огромна пречка в всекидневието ни и пречи на естествения ни темп на живот.  Вече е потвърдено от експерти, че стресът може да се натрупа в избрани елементи от тялото ни, а това да докара до неверно диагностициране и неправилно лечение, когато казусът ни в действителност не е физически, а на психологична основа.

Днес ви подготвихме лист с местата от тялото ни, в които е най-вероятно да се натрупа най-вече напрежение и стресът да окаже своето въздействие. Вижте в галерията по какъв начин да се освободите от това неприятно напрежение:
 Къде в тялото ни се натрупва стрес и по какъв начин да се оправим с него  Къде в тялото ни се натрупва стрес и по какъв начин да се оправим с него  Къде в тялото ни се натрупва стрес и по какъв начин да се оправим с него  Къде в тялото ни се натрупва стрес и по какъв начин да се оправим с него
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР