Стрелците по природа са енергични и любопитни. Те могат да

...
Стрелците по природа са енергични и любопитни. Те могат да
Коментари Харесай

3 черти на Стрелците, които са наистина ДРАЗНЕЩИ

Стрелците по природа са енергични и любопитни. Те могат да се нарекат екстровертите на Зодиака, в действителност са пъклен въодушевени и оптимистични. Но наред с позитивите, Стрелците имат и негативни черти на личността, които могат да ви влязат под кожата. Ето кои са им най-дразнещите качества.
1. Изключително нетърпеливи са
 10 цитата, които идеално разказват Стрелците 10 цитата, които идеално разказват Стрелците
Стрелецът може да е един от най-оспорваните знаци на зодиака (заедно с Близнаци и Скорпион). Представен от Стрелеца - кентавър с лък и...
Стрелците обичат прилива на адреналин и желаят животът им да бъде безкрайна вълнуваща разходка. Ако би трябвало да забавите ход за миг обаче, Стрелецът може да ви „ извади душата ”. Те са склонни да се оглеждат непрекъснато зад ъгъла, в очакване на идващото огромно нещо.

2. Не са изключително надеждни
Дори можем да кажем, че са склонни да бъдат безотговорни, егоцентрични и от време на време им липсва самодисциплина. Бързо заобикалят от неприятни обстановки и са склонни да се откажат по средата на начинание, което считат за скучно в интерес на нещо по-забавно. Често дават обещания, които не могат да изпълнят.
 Хората от тези 3 зодии са същински ДОБРЯЦИ Хората от тези 3 зодии са същински ДОБРЯЦИ
В живота ни има хора, които постоянно ще помним с добротата им. Те дават всичко от себе си, с цел да вършат другите щастливи и постоянно са гот...
3. Говорят без филтър
Стрелците имат неприятния табиет да споделят каквото им хрумне. Те са склонни и да задават въпроси, които излизат като любопитни, смущаващи и даже обидни. Като цяло, постоянно приказват без филтър и възприятие за такт, което е много смущаващо.

Още от ЛЮБОПИТНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР