Стрелецът, по-късно идентифициран като Антъни Полито, се появява само за

...
Стрелецът, по-късно идентифициран като Антъни Полито, се появява само за
Коментари Харесай

Пристигналата полиция несъзнателно насочи стрелеца от сградата по време на трескаво издирване на стрелец от UNLV

Стрелецът, по-късно разпознат като Антъни Полито, се появява единствено за няколко момента допълнително от пет часа фрагменти, оповестени в сряда, само че видеото дава първият взор към стрелеца в постройката, откакто откри пукотевица на последните етажи на бизнес учебното заведение.

Видеото демонстрира по какъв начин той носи дълъг черен тренч върху бяла риза и се движи умерено през първия етаж на бизнес учебното заведение, до момента в който офицери нахлуха в постройката. Едната му ръка се виждаше в профил и нямаше признаци, че има револвер.

„ Махайте се! Излез! " служителите на реда извикаха на Полито, до момента в който сочеха към изхода и продължаваха по пътеката.

Студентите и чиновниците обядваха и играеха игри тъкмо пред бизнес учебното заведение, което се намира против студентския съюз на университета, когато стартира буйството на стрелеца.

Полито излезе от постройката, извади оръжието си и минута по-късно беше погубен в престрелка с академични служители на реда, оповестиха управляващите. Никой извън не е потърпевш.

Заместник-шерифът на окръг Кларк Андрю...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР