Стрелбата при самоотбрана в четвъртък в пиков час Бруклин. Влакът

...
Стрелбата при самоотбрана в четвъртък в пиков час Бруклин. Влакът
Коментари Харесай

Решението на хаоса в метрото е просто — не изпращайте Националната гвардия, наложете прощаване!

Стрелбата при самозащита в четвъртък в пиков час Бруклин. Влакът е емблематичен за всичко, което губернаторът Хочул и кметът Адамс вършат неверно по отношение на насилието в метрото.

Стратегията на Хочул за „ изпращане на войски “ не съумя да спре касапницата, както и настояването на Адамс, че имаме потребност от повече закони. Това, от което се нуждаем, е някой - всеки - да ръководи Ню Йорк.

Хаосът започна по прочут метод. Агресивен 36-годишен мъж, Дахуан Робинсън, се качи на влака с ядосан проект. Той се насочи към седнал ездач (всички седяхме там, надявайки се, че няма да бъдем определеният ездач), правейки мнения, учредени на ненавист. „ Мама ти! — изкрещя той. Той стартира да насочва директни закани и удари ръката си по стълба: „ Ще те набия! “

Заплашеният мъж, 32-годишният Юнес Обуад, става, с цел да се пази. По-възрастният мъж потегля към него и Обуад няма различен избор, с изключение на да се захване, само че е надвит. Една жена явно намушква Робинсън, с цел да го измъкне от Обуад.

Раб...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР