Стрелбата по три автобуса на градския транспорт в Пловдив. По

...
Стрелбата по три автобуса на градския транспорт в Пловдив. По
Коментари Харесай

Какви са щетите след стрелбата по автобуси в Пловдив

Стрелбата по три рейса на градския превоз в Пловдив. По роман на очевидци стрелецът се е намирал на едно от тепетата. Инцидентът се е разминал без съществено потърпевши, защото пасажерите са слезли на спирка, секунди преди случилото се.

Малко след 6 ч. вечерта в събота три рейса от градския превоз в Пловдив навлизат в тунела на града, като се движат през минута един от различен. Шофьорът на най-сериозно потърпевшия рейс още не може да повярва какво се е случило.

„ Добре, че имаше 5-6 индивида. Ако имаше някого до стъклото, щеше да стане целия в стъкла. Недай си Боже да ме уцелят мен в главата, представете си да изгубя ръководство в тунела и да предизвикам меле вътре “, разяснява Костадин Янков пред кореспондент на Нова телевизия.

По роман на очевидци по рейсовете е стреляно с въздушна пушка. „ Щетите не са съществени – едно стъкло е 400-500лева, само че агресията… “, разяснява случилото се притежателят на компанията транспортьор Веселин Дошков.

Шофьорите на градски рейсове настояват, че това не е изолиран случай на експанзия. „ По мен са хвърляли и камъни и яйца, веднъж камък удари жена. Хванахме го, заведохме го в полицията и нищо “, уточни лидер.

Автобусите не са застраховани и промяната на стъклата ще бъде за сметка на превозвачите.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР