Стрелба в училище в руския град Брянск близо до границата

...
Стрелба в училище в руския град Брянск близо до границата
Коментари Харесай

С оръжие в училище: 14-годишно момиче от Русия застреля свои съученици заради конфликт

Стрелба в учебно заведение в съветския град Брянск покрай границата с Украйна приключи с две жертви , съобщи ТАСС, като се базира на регионалното ръководство на министерството на вътрешните работи.



По предварителна информация Aлина, 14-годишна ученичка в локална гимназия влезнала в постройката на образователното заведение и стреляла няколко пъти с револвер , притежаван законно от татко й. Тийнейджърката, която била в осми клас, ранила шестима свои съученици , след което поставила завършек на живота си.

 
Восьмиклассница устроила стрельбу в школе в Брянске. Она ранила четырех мальчиков и покончила с собой

По данным «Подслушано Брянск», ученица 8А класса Алина А. сделала пять выстрелов из дробовика. Она опоздала на урок, вошла в класс примерно в 9:15 и открыла огонь.

Погиб ее…
— 7x7 — Горизонтальная Россия (@7x7journal)
Впоследствие едно от ранените деца е умряло в болница.



Един от потърпевшите е в т ежко положение и е опериран. Останалите четирима ранени са в приблизително тежко положение, сподели асистент на съветския министър на опазването на здравето.

 
На фото - 14-летняя девушка, которая устроила стрельбу в гимназии в Брянске. Что известно о ЧП:

Источник
— @kpru (@kpru)

Основната версия на следствието е, че момичето е стреляло по свои съученици поради спор с тях , сподели за ТАСС източник от правоохранителните органи.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР