Стрелба в ромската махала на Благоевград рано тази сутрин вдигна

...
Стрелба в ромската махала на Благоевград рано тази сутрин вдигна
Коментари Харесай

Брутален любовен екшън! Мъж стреля от упор по любимата си, носи туба с бензин да я запали в Благоевград!

Стрелба в ромската махала на Благоевград рано тази заран подвигна полицията на крайник, няколко полицейски автомобила се насочиха към мястото от където бе подаден сигналът. Оказа се, че мъж е желал да убие брачната половинка си и е стрелял по нея, оповестява struma.com.

``
реклама

Само знамение избавило дамата,която е в потрес от претърпяното. Историята, като от жесток любовен екшън, почнала малко преди 7.00 часа тази заран. С. Р. осъмнал пред портата на обичаната си С., която преди дни го изгонила от фамилното ложе. Носил със себе си и туба с бензин.

Когато С. отворила вратата и още веднъж с бяс го натирила да си върви, той се разкрещял, че тя му изневерява,че няма да я остави, извадил револвера и стрелял патроните от револвера минали около живата цел. Съседи извикали полиция, а влюбеният Отело избягал. 

От полцията оповестиха, че нападателят е задържан.

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТСПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ съдебна експертиза ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар: