Стрелба и експлозии са избухнали в централата на Националната петролна

...
Стрелба и експлозии са избухнали в централата на Националната петролна
Коментари Харесай

Жертви при стрелба и взривове в Националната петролна корпорация в Триполи

Стрелба и детонации са избухнали в централата на Националната петролна корпорация в либийската столица Триполи , оповестява " Ройтерс ". Очевидци настояват, че има няколко жертви .

Местните сили за сигурност оповестиха, че се пробват да се оправят с екстремисти, за които се счита, че са атакували постройката.

Служител на Националната петролна корпорация съобщи пред либийската телевизия, че трима маскирани са нападнали постройката .

Силите за сигурност са заели позиции към офисите на корпорацията в центъра на Триполи, до момента в който близките пътища са били отцепени. Очевидци са видели коли за спешна помощ да напущат постройката. Служител на хотел, намиращ се до Националната петролна корпорация, съобщи, че е чул към пет гърмежа .

Триполи беше разтресен от конфликти сред противникови въоръжени групировки от началото на този месец. В столицата също по този начин се следят спорадични екстремистки офанзиви.

През май терористите от ДАЕШ ( " Ислямска страна " ) поеха отговорност за смъртоносно нахлуване против офисите на Националната изборна комисия в Триполи.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР