Страстната енергия в средата на пролетта се дължи на специалната

...
Страстната енергия в средата на пролетта се дължи на специалната
Коментари Харесай

Кардинален обрат в живота на тези зодии до дни

Страстната сила в средата на пролетта се дължи на специфичната интензивност на небесните тела.

" Програмата на затъмнение " визира знаците Овен и Везни, които в действителност дават отговор за връзките сред мъжа и дамата. Точно затова се чакат прояви на сила в любовните каузи. Те ще бъдат хем позитивни, хем не толкоз.

Астрологът Анна Попова уточни 5 знака от зодиака, които ще претърпят съществени промени в персоналния живот и любовта през април.

Съдбовни промени чакат Овните

Слънцето и Юпитер ще се съединят във вашето съзвездие на 10 април, а на 20-и ще има новолуние в Овен. Тези събития директно ще обиден персоналния ви живот.

Енергията на светилата ще ви помогне да вземете значимо решение. Става въпрос за нещо, което не ви дава мира от известно време.

Трудно ви е да вземете решение, тъй като разбирате значимостта му. Но астрологичните събития ще ви оказват помощ да извършите избор. Например да заживеете с колегата си, да узаконите връзката си или противоположното - да я прекъснете. Всичко е във вашите ръце!

Близнаците ще вземат решение, което ще промени статуса им

Пълнолунието във въздушния знак Везни ще се трансформира във съдбовно събитие. От предходната есен мислите за нещо, което визира вас и колегата ви. Може би това е задълбочаване на връзките, раждане на дете или разлъка, бракоразвод, приемане на статут на свободна жена.

През април ще настъпят съдбовни промени в персоналния ви живот. Помислете още веднъж дали сте подготвени за тях. Вземете решението си самоуверено и не се тормозете от последствията!

Кардинални промени в любовта при Везните

Пълнолунието във вашия знак на 6 април ще бъде най-благополучното за вас време.

Ще се радвате на вниманието на половинката си, която ще стане доста по-нежна. Може би ще ви направи някакво особено предложение, да вземем за пример да се преместите при него, да му станете жена или просто да отидете на отмора дружно.

При фамилните може да бъде издигнат въпроса за продължение на рода.

Някои Везни ще сложат завършек на връзката си, тъй като ще осъзнаят, че тя не ги устройва и ще се насладят на свободата си. А някои даже ще имат шанса да срещнат същинската си сродна душа.

Скорпионите ще се занимават с персонални и любовни въпроси

Съдбовният април ще бъде сложен интервал за представителите на знака. Това ще бъде повлияно от ретроградния Меркурий в Телец.

Това ще принуди Скорпионите да се занимават с въпроси от персоналния живот. Ще стартират да проучват актуалната си връзка, самоуверено ще заявят какво желаят и какви промени желаят да създадат. Резултатът от тази " работа " обаче е незнаен даже на звездите.

Някои Скорпиони ще се снабдят с завладяващ почитател. Той настойчиво ще търси срещи и ще предлага връзка. Между другото, не е изключено това да е някогашен сътрудник.

Съдбовни промени в любовта за Стрелците

Представителите на знака ще осъзнаят, че изпитват усеща към някой от обкръжението си. Любовта ще пристигна изцяло ненадейно поради въздействието на новолунието в бранша на влюбването.

Затъмнението ще премине по оста на децата. Това усилва възможностите за зачеване. Астрологичното събитие като цяло е удобно за създаване на фамилни връзки, подсилване на връзките с колегата и развъждане на деца, написа.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР