Страшна трагедия стана причината за смъртта на талантлив 14-годишен състезател

...
Страшна трагедия стана причината за смъртта на талантлив 14-годишен състезател
Коментари Харесай

Страшна трагедия: 14-годишен спортист загина на място след инцидент в лунапарк

Страшна покруса стана повода за гибелта на надарен 14-годишен играч по американски футбол, оповестиха медиите в Щатите. Тайър Сампсън е изхвърчал от мястото си на атракционна със свободно рухване в лунапарк в Орландо (щат Флорида).

При тази структура, предлагаща нараснало равнище на адреналин, седалките с феновете на мощните чувства се издигат до височина от 131 метра и по-късно политат към земята със скорост от 120 км/ч., до момента в който в един миг не се задействат спирачките и следва гладко втурване.

Свидетели на трагичния случай споделят, че са видели нещо да излетява от атракциона, само че са помислили, че става дума за някаква част или раницата на някой от клиентите. Когато се доближили, разбрали, че това е момче, което умряло на място.

Самият атракцион е относително нов за лунапарка в Орландо. Част е от програмата за клиентите от декември. Специалисти са безапелационни, че тъкмо при този вид структури няма цялостна гаранция за сигурност.

Жертвата Тайър Сампсън е бил извънредно талантлив играч по американски футбол. Според треньора му в гимназията в Мисури Брендън Грегъри, момчето сигурно е щял да получи спортна стипендия за някои от най-големите университети в Съединени американски щати, защото към този момент е имало индикации за засилен интерес.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР