Страшен цирк се разигра в парламента, а депутатите намесиха дори

...
Страшен цирк се разигра в парламента, а депутатите намесиха дори
Коментари Харесай

Страшен цирк в парламента: Възраждане намесиха и Израел

Страшен цирк се разигра в Народното събрание, а депутатите намесиха даже психиатрията в целия си спектакъл.

Скандални реплики си размениха в пленарната зала някогашните съпартийци Искрен Митев от „ Продължаваме промяната “ и Радостин Василев, който напусна парламентарната група на партията и сега е самостоятелен народен представител.

Повод стана забележката на Василев към Даниел Лорер от ПП-ДБ, че бил обърнал тил на трибуната до момента в който се разисква законопроектът за референдумите, импортиран от „ Възраждане “.

Той беше подсилен с имитация от Цончо Ганев от „ Възраждане “: „ Мисля, че господин Лорер го интересува един различен народ – неговият народ, не българският. И по-скоро един различен парламент. Може би го интересува повече какво се случва в Кнесета (парламента на Израел – бел. ред.), не го интересува какво се случва в българския парламент. В последна сметка всеки си има цели “, съобщи Стандарт.

Искрен Митев излезе да отбрани сътрудника си от Политическа партия: „ Неуважаеми господин Василев, обикновено е, когато вие се изказвате от трибуната, освен господин Лорер, ами всички да са обърнали тил на най-големия изменник в залата.

Абсолютно естествено е дори да излязат хората, тъй като вашите изявления са безусловно безсмислени и с изключение на да кажете някоя неистина от трибуната, нищо друго не може да се случи.

Неуважението на сътрудниците към вас е безусловно естествено, по отношение на историята на вашите многократни изменничества. Очаква се всички да ви извърнат тил. Всички ще го видят, без значение, че направихте жалкия опит да се кандидатирате за кмет “.

Радостин Василев отговори много остро: „ Аз знам, че съм изпратил публично писмо до госпожа Цветеслава Гълъбова в Курило, с цел да забележим дали има свободни бройки по здравна пътека и той да бъде лекуван.

„ Принудително лекуване слушам, че би трябвало да му се постанова. Той е звезда в TikTok, най-вече негативна звезда. Смеят му се всички на изявленията и демонстрира по какъв начин не трябва да се държи един депутат.

С обиди, квалификации, мъчно му върви мисълта, само че поради лекуването, което ще му наложим, допускам това ще се усъвършенства “, сподели още той и провокира раздвижване в залата, като на думите му най-звучно се разсмяха представителите на „ Възраждане “.

Председателят на Народното събрание се възмути: „ След тази проява на стендъп комедия, се нареждате дружно с господин Митев през днешния ден в колектива на лицата със забележки “.

 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР