Страшен скандал назрява след избора на новата Мис България 2017

...
Страшен скандал назрява след избора на новата Мис България 2017
Коментари Харесай

Назрява страшен скандал в Мис България! Десетки потребители в интернет обвиняват новата миска, че е излъгала за възрастта си

Страшен скандал назрява след избора на новата Мис България 2017 Тамара Георгиева. Веднага, откакто стана ясно, че тя е носителка на купата, обществените мрежи прегряха от отрицателни мнения.



Повечето от потребителите считат, че не дава отговор на критериите за сходен приз и акцентират, че с изключение на нея, други, доста по-красиви участнички, е трябвало да бъдат класирани.

Потребители в обществените мрежи разясняват също, че състезанието би трябвало да бъде декласиран, тъй като подозират победителката, че е излъгала за възрастта си. Те популяризират нейни фотоси от церемонията по награждаването, на които се вижда, че новата Мис има бръчки по врата си, които не дават отговор на жена на 24 години.



Според регламента в състезанието могат да вземат участие девойки и дами на възраст от 17 до 25 години.

Подозренията на коментиращите в интернет са, че Тамара Георгиева е скрила годините си, с цел да може да се впише в условията.

Защитнички на новата българска Мис настояват, че просто " уличаващите " фотоси са правени в неприятен ракурс и в реалност тя е доста по-хубава.

Приятелка на Тамара Георгиева споделя още, че в деня на състезанието тя е била в неприятно здравословно положение и е вдигнала висока температура:



Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР