Страшен, направо свиреп скандал се разигра в... училище. Където 35-годишна

...
Страшен, направо свиреп скандал се разигра в... училище. Където 35-годишна
Коментари Харесай

СВИРЕП СКАНДАЛ: 35-годишна учителка се пусна по натура в ОнлиФенс! (подробности + СНИМКИ 18+)

Страшен, напряко яростен скандал се разигра в... учебно заведение. Където 35-годишна учителка си прави работата с учениците, а след " Клас стани, клас спокойно " и последния звънец, отива да си доработи на второ място. И то не е какво да е, а уеб сайтът за възрастни ОнлиФенс.

Палавата Кристин практикувала това от много време, само че неотдавна я сгащили. И, несъмнено, я изправили пред " другарския съд " в школото. Бесни родители упорстват за уволнението й, което е разбираемо, а шефът и настоятелството са й сложили ултиматум - или напуща мигновено уеб страницата, или си потегля от учебното заведение.

Кристин, която е канадка, твърдо отхвърля да се съобрази с тези настоявания и съобщи, че ще заведе дело за лишаване на гражданските й права, че даже и дискриминация. Тя изясни, че заплатата й е ниска и не стига за живота, който желае да води.

Когато си покриела всички други разноски, плащани ежемесечно, й оставали едни хиляда $, които в Европа се равняват на 685 евро. Кристин декларирала, че е млада и желае да живее по-охолен живот, а с парите от Онлифенс това й се получавало. Тя не желае да напуща и учебното заведение, което е цялостен абсурд.

" Тази жена се облича като ученичка и прави мръсотии в тези уеб сайтове. Няма да поносим сходни гнусотии пред децата ни ", безапелационни са родители на възпитаници от канадското школо.

Източник: Блиц

Източник: razkritia.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР