Странно забогатяване демонстрира в декларацията си за публичност на имуществото

...
Странно забогатяване демонстрира в декларацията си за публичност на имуществото
Коментари Харесай

КАК ЗАБОГАТЯ ВИЦЕПРЕМИЕРЪТ КРАСИМИР КАРАКАЧАНОВ?

Странно замогване показва в декларацията си за гласност на имуществото си вицепремиера Красимир Каракачанов.

Имайки поради,че не е заявил никакви други приходи през 2016 година, с изключение на от заплатата му като депутат, Каракачанов с изключение на,че е съумял да закупи на необичайно ниска цена от 8000 лв. имот декар и половина в община Сандански, той е съумял и да спести съвсем 40 000 лв..

Странното е,че през същата тази 2016 година като спестовница се е показала и неговата брачна половинка Росица Слабакова, която е заявила спестени 20 000 лв. от заплата.

Интересно с какви средства са живели Каракачанов и брачната половинка му, в случай,че съвсем целия размер на заплатите са заявили като спестени. Скромна сметка за разноските на разположение, заемащо обществена служба, потвърждава,че Каракачанов мъчно би икономисал толкоз доста пари,както и брачната половинка му. Потвърждение на този факт е декларацията от 2014 година, от която се вижда,че Каракачанов и брачната половинка му не са заявили владеене на налични пари. Странен е фактът,че същата 2014-та година Каракачанов с изключение на заплата като народен представител е заявил и спомагателен приход, друг от заеманата служба, в размер на 20 574 лв.. Явно заплатата като народен представител и спомагателните приходи не са били задоволителни да задели в наличност нито един лев, което удостоверява тезата,че съвсем всичките извоювани пари от Каракачанов и брачната половинка му са били изхарчени.

Интересен е фактът,че Каракачанов и брачната половинка му не са внесли спетяванията си от 2016 година в банка, а са ги държали в брой. Странно държание, имайки в поради, че става въпрос за 82 000 лв.. Може би заради аферата с КТБ Каракачанов е изгубил доверие в банковата система или просто спестените пари са с неразбираем генезис?

Въпроси, на които би трябвало да ни отговорят Сметната палата, Национална агенция за приходите и Прокуратура.

Източник: bnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР