Странно място избра президентът Румен Радев, за да огласи поредните

...
Странно място избра президентът Румен Радев, за да огласи поредните
Коментари Харесай

Радев на крака при ортак на Цв. Василев

Странно място избра президентът Румен Радев, с цел да огласи следващите си рецензии към ръководството. Държавният глава отиде на крайници при ортака на банкера-беглец Цветан Василев – оръжейния търговец Емилиян Гебрев.  Посети завода му «Емко» в Трявна. Липсват безапелационни и навременни обществени и стопански ограничения и тяхната липса води до обезверяване на хората,  обяви Радев единствено часове откакто Фондът на фондовете огласи нови 3 линии за поддръжка на бизнеса. Вчера кабинетът даве опция и безработните да могат да теглят безлихвени заеми, разгласи помощи за майките, а през днешния ден Фондът на фондовете отпусна до 50 000 лева заеми за дребните компании.

Наред с рецензиите си президентът благодари на предприятието на Гебрев, който посредством Цветан Ваилев се опита да завземе Дунарит, за това че го е поканило.

" Благодаря на управлението на предприятието от отбранителната промишленост, което ми разреши да го посетя. То е значим детайл от националната сигурност. Важното е, че в изискванията на тежка икономическа и финансова рецесия, тук производството продължава и има подписани контракти за готовата продукция. Плащанията по тези контракти могат да бъдат значима част за превъзмогването на рецесията. За мен е значима ориста на българските служащи. Тук работят 630 души, които за една дребна община като Трявна, в случай че останат без работа - то това е равно на обществена злополука ", сподели Румен Радев. И акцентира, че не дели българите на хората, които са в частния браншове и в държавния бранш.

Гебрев и ортака му Василев, който се укрива от българското правораздаване в Сърбия, бяха забъркани и в  шпионската спекулация, в която лъснаха връзките на рублофилите Николай Малинов и съветският ген. Леонид Решетников, както и съветският олигарх Константин Малофеев. Последните двама получиха възбрана за влизане в България, а Малинов бе упрекнат за шпионаж.

 
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР