Странно ми е, че изборите продължават да се коментират. Явно

...
Странно ми е, че изборите продължават да се коментират. Явно
Коментари Харесай

Рашидов за Манолова: Нейният комитет бе един миш-маш от политически разнородни хора, които искаха само да грабят и плячкосват

Странно ми е, че изборите не престават да се разясняват. Явно някои не са разбрали, че изборите завършиха и в този момент спечелилите би трябвало да стартират да работят. Това не са парламентарни избори, където може да си приказваме дълго. Сега е време кметовете да стартират да работят, тъй като градовете са жив организъм.

Това съобщи в утринния блок на БТВ депутатът от ГЕРБ Вежди Рашидов, който разяснява отминалите локални избори. "Ясно е, че ГЕРБ са спечелили на тези избори. Няма какво да разясняваме по тази тематика. Добре, че Йорданка Фандъкова през днешния ден дава клетва и стартира да работи. Аз поддържах Фандъкова, тъй като тя ясно съобщи какво ще направи за града. Явно Мая Манолова не е схванала, че изборите са свършили. Не желая да я атакувам, само че изпитвам смут от нападателни ужаси. Аз съм 100-процентов мъж, само че като видя нападателна жена и мустаците ми се смаляват. Какво направи Мая Манолова? Не спря да приказва и нищо друго. Тя не е засадила една дърво и не свършила никаква действителна работа. Само говорене. Тя направи нещо доста сбъркано. Нейният комитет беше един миш-маш от политически разнородни хора. Какво щяха да създадат те? Да плячкосват и грабят. Те желаеха единствено властта. Аз не чух един път от тях думата просвета. Има нещо сбъркано в цялата тази работа ", безапелационен бе Рашидов.

ГЕРБ: Г-жа Манолова сапунисва своя имидж и търси в нас повода за загубата

"За мен Бойко Борисов е феномен. Той е жив, прочувствен и резистентен. Той има право да се радва, да се сърди и да плаче. На главата му лежат доста отговорности и ресори. Нека да му дадем опцията от време на време да се ядосва. Напрежението е огромно. Аз влязох здрав и прав, а излязох с рак от властта. За мен Бойко Борисов и Виктор Орбан са най-адекватните европейски политици сега. Двамата споделят най-ясно и тъкмо нещата ", безапелационен бе Вежди Рашидов.

Борисов: С Вучич работим по концепцията балканските страни да уеднаквят толсистемите си
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР