Странни промени в нивото на водата в различни крайбрежни зони

...
Странни промени в нивото на водата в различни крайбрежни зони
Коментари Харесай

Американците са в шок: Мисисипи пресъхва мистериозно, езеро в Пенсилвания изчезна за 48 часа

Странни промени в равнището на водата в разнообразни крайбрежни зони на Съединени американски щати бяха установени това лято. До този миг явленията се обясняваха с вилнеещите урагани, които един след различен връхлитат Америка. В реалност мощният вятър е кадърен да „ прогони” водата от крайбрежията. Но по какъв начин може да се изясни смяната в равнището на водоемите, които са навътре в континента?

В началото на октомври бе записано доста необичайно събитие – голямата река Мисисипи пресъхна по доста загадъчен метод. Местните не стопират да се вълнуват, а учените ги успокояват, че това се дължи на нормалната суша. Но в случай че се вгледаме по-внимателно в фотосите на реката от минали години, можем да видим, че сходно нещо в никакъв случай не се е случвало. А това може да значи единствено едно – че реката просто е изчезнала някъде, написа planetanovosti.com.


Има догатки, че тя просто изтича в разлома Нов Мадрид. Действително, при придвижването на тектоничните плочи се образуват кухини, през които може да изтече водата. А в случай че това в действителност е по този начин и плочите са почнали да се разместват, значи, че скоро ще има земетресение.

Следва да се означи, че в близко бъдеще, съгласно ред предсказания на ясновидци и екстрасенси, придвижването на разлома в действителност ще се случи, а на мястото на Мисисипи ще се образува нов залив.

Това не е единственият случай на ненадейно изгубване на водоем. Преди няколко дни мъж от Пенсилвания направи фотография на голямо езеро, което е изчезнало за 48 часа.

По този мотив се издигат разнообразни мнение. Едни допускат, че водата е похитена от извънземни, други считат, че езерото е изтекло в празнина от изоставени мини.
Превод: БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР