Странни болести измъчват шоумена Слави Трифонов От години здравословното му състояние

...
Странни болести измъчват шоумена Слави Трифонов
От години здравословното му състояние
Коментари Харесай

Слави Трифонов се побъркал след грешна диагноза, бил на ръба на самоубийството

Странни заболявания изтезават шоумена Слави Трифонов
От години здравословното му положение е мотив за всевъзможни спекулации – написа в. „ Уикенд “. На шоумен №1 у нас са били приписвани куп съдбовни диагнози, които за наслада са се оказали подправени. Дългия даже е признавал в биографичната си книга, че е възнамерявал да се самоубие, откакто научил, че е тежко болен – отбелязва изданието.
За благополучие, оказа се, че доктор му е лепнал неверна диагноза. Дори тези, които го недолюбват, бяха впечатлени от разтърсващата му изповед, оценявайки куража му да опише за най-големите премеждия, през които е минал до момента.

По образеца на международните звезди Слави Трифонов желал да даде вяра на хората, че в никакъв случай не трябва да се предават.
Камен Воденичаров споделя преживелица, обвързвана със здравословното положение на Дългия. По време на турне Слави получил мощна паник офанзива, до момента в който карал.
Учиндолецът помислил, че умира, тъй като му станало неприятно от мощното сърцетуптене. Камен обаче го закарал в близка болница, където с лекарства преодолели обстановката.

В автобиографичната си книга Слави Трифонов споделя, че бил подготвен да постави завършек на живота си, откакто през 90-те му слагат тежката диагноза множествена склероза.
Диагнозата след това се оказва неверна – потвърждават го проучванията на други лекари.
„ Какво мога да направя против този лекар?
Нищо!
Проблемът е освен професионален, само че и честен “ – гневи се Дългия.

Все отново проблемите на Слави със здравето си съществуват, като при всички останали хора. Както е известно, шоуменът от Учиндол се подхлъзна и падна в банята на хотелска стая в Стара Загора през лятото на 2009 година Той и хората му бяха в града за концерт от лятното си турне. Слави счупи шийката под ябълката на лявата тазобедрена става. Направиха му интервенция в Стара Загора, след това стартира рехабилитация, само че нищо не оказа помощ. Левият му крайник с времето се съкрати, Трифонов стартира да куца и макар лекуването казусът му с времето се задълбочава. Но той не разрешава това да пречупи духа му.
Инфо: razkritia.com

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР