Страните членки (Съветът) на ЕС включиха в Глобалния санкционен режим

...
Страните членки (Съветът) на ЕС включиха в Глобалния санкционен режим
Коментари Харесай

ЕС санкционира палестински организации за сексуално насилие

Страните членки (Съветът) на Европейски Съюз включиха в Глобалния санкционен режим за нарушение на правата на индивида три палестински организации, виновни за терористичната офанзива против Израел на 7 октомври 2023 година

Това за Бригадите „ Ал Кудс “ – въоръженото крило на оповестената от Европейски Съюз за терористична организация Палестински ислямски джихад, отрядът „ Нахба “ – спецсилите на оповестената за терористична организация „ Хамас “, и Бригадите „ Касам “ – военното крило на „ Хамас “.

Те са осъдени поради полово и учредено на пола принуждение след офанзивата, осъществена преди половин година.

В на Европейския съвет от 21 и 22 март „ Хамас “ бе наказана поради офанзивата против Израел. Същевременно европейските водачи признаха правото на еврейската страна да се пази в границите на интернационалното право и интернационалното филантропично право. Отправен бе апел всички заложници да бъдат освободени без никакви предварителни условия.

Тогава Европейският съвет осъди и насилието против палестинци, осъществявано от израелски заселници екстремисти на Западния бряг. На няколко пъти бе препоръчано тези хора да бъдат също глобени.
Още по тематаПодкрепете ни
Уважаеми читатели, вие сте тук и през днешния ден, с цел да научите новините от България и света, и да прочетете настоящи разбори и мнения от „ Клуб Z “. Ние се обръщаме към вас с молба – имаме потребност от вашата поддръжка, с цел да продължим. Вече години вие, читателите ни в 97 страни на всички континенти по света, отваряте всеки ден страницата ни в интернет в търсене на същинска, самостоятелна и качествена публицистика. Вие можете да допринесете за нашия блян към истината, неприкривана от финансови зависимости. Можете да помогнете единственият гарант на наличие да сте вие – читателите.
Източник: clubz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР