Страничният съдия на двубоя между Бохум и Борусия (Мьонхенгладбах) от

...
Страничният съдия на двубоя между Бохум и Борусия (Мьонхенгладбах) от
Коментари Харесай

Пострадалият съдия в Бундеслигата е бил зашеметен от удара с чаша

Страничният арбитър на дуела сред Бохум и Борусия (Мьонхенгладбах) от 27-ия кръг на Бундеслигата Кристиан Гителман съобщи, че е претърпял травма, в резултат на удара от пластмасова чаша, цялостна с бира. Реферът е бил откаран в болница за обзор след прекратяването на срещата в петък вечер, само че към този момент се е прибрал в дома си, заяви самият той за формалния уебсайт на Германската футболна федерация.

От Бохум оповестиха, че оказват цялостно подпомагане на локалната полиция в опита да се откри самоличността на индивида, хвърлил чашата. Фенът е застрашен от възбрана да посещава футболни мачове и правосъден иск, тъй като се чака клубът да бъде глобен от федерацията.

„ Ударът ме замая, защото беше ориентиран към главата ми с цялостна мощ и ненадейно “, разяснява Гителман пред dfb.de. „ След това бях в болничното заведение за обзор, а диагнозата е травма на черепа. Извън това, не желая да приказвам доста за случая, просто останах замаян “, добави съдията. Той съобщи, че е приел извиненията на спортния шеф на Бохум Себастиан Шиндзелорц, защото нито един клуб не желае да толерира сходни произшествия.

„ Сега ще си умря няколко дни и ще осмисля случилото се. Ще се веселя да се върна на терена допустимо най-скоро. Вече имам наряд за интернационален мач през идващия уикенд “, сподели още Кристиан Гителман. Шефът на съдиите към Германската футболна федерация Луц-Михаел Фрьолих разяснява, че решението за прекратяването на мача е било разумно и съгласно разпоредбите. „ Емоциите не могат да се трансформират в принуждение. Подобно нещо не може да се случва, без значение от лигата или спорта “, безапелационен бе той.
 Треньорът на Лайпциг за Аталанта: Много, доста мощен съперник Треньорът на Лайпциг за Аталанта: Много, доста мощен съперник 19 март | 14:01 261 0  Рюдигер предпочел Ювентус пред Реал Мадрид и Байерн, настояват в Италия Рюдигер предпочел Ювентус пред Реал Мадрид и Байерн, настояват в Италия 19 март | 13:46 644 0  Валенсия предложи нов контракт на харесан от Барселона Валенсия предложи нов контракт на харесан от Барселона 19 март | 13:45 414 0  Консорциум от целия свят желае да резервира високия статус на Челси Консорциум от целия свят желае да резервира високия статус на Челси 19 март | 13:39 1032 2  Вануату се отхвърли от международните квалификации Вануату се отхвърли от международните квалификации 19 март | 13:31 607 1 Виж всички Водещи Новини  Берое надделя 10 от ЦСКА 1948 и записа първа историческа победа над този противник Берое надделя 10 от ЦСКА 1948 и записа първа историческа победа над този противник 19 март | 14:24 7490 15  Михайлов: Няма да разреша на никого да се упражнява безнаказано на гърба на българския футбол! Михайлов: Няма да разреша на никого да се упражнява безнаказано на гърба на българския футбол! 19 март | 14:14 1454 28  11-те на Царско село и Лудогорец 11-те на Царско село и Лудогорец 19 март | 13:54 1682 4  Левски без право на неточност против Локомотив (София) Левски без право на неточност против Локомотив (София) 19 март | 07:58 11004 54  Кръгът във Втора лига продължава с нови три мача Кръгът във Втора лига продължава с нови три мача 19 март | 09:25 38885 35 Класиране Програма

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР