Стражът на Локомотив (Пловдив) Мартин Луков бе гост в “Студио

...
Стражът на Локомотив (Пловдив) Мартин Луков бе гост в “Студио
Коментари Харесай

Луков: Нямаше да бия дузпа срещу Левски

Стражът на Локомотив (Пловдив) Мартин Луков бе посетител в “Студио Дерби” след вчерашното тъждество на “смърфовете” с Левски. Според Луков възходът на “черно-белите” е плод на доверието, което наставникът Бруно Акрапович е получил от клубното управление.

" Получи се един динамичен дуел с много нерви и от двата тима. Пред цялостен стадион се играе доста по-лесно. Атмосферата беше прелестна. Мисля, че хората би трябвало да са останали удовлетворени. И двата тима имахме късмет да спечелим трите точки. Имахме малко повече шансове, само че не успяхме да осъществяваме. Радостното е, че успяхме да спечелим точка, макар че останахме с човек по-малко ".

" Изказванията на господин Крушарски са в кръга на шегата. Митко Илиев е един страховит реализатор на дузпи. Нашите резултати не станаха внезапно. Това е плод на времето, което се даде на господин Акрапович. Беше въпрос на време да се сработи този тим. Новите футболисти, които пристигнаха, се вписаха в нашия клуб. Спечелената Купа ни даде подтик и самочувствие ". efbet Лига 20 кръг, неделя 15 декември  Локомотив (Пловдив) 0:0краен резулат  Левски
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР