Стражът на Арда Анатолий Господинов говори след срещата с Лудогорец.

...
Стражът на Арда Анатолий Господинов говори след срещата с Лудогорец.
Коментари Харесай

Анатолий Господинов: Закономерно равенство, доволни сме от точката

Стражът на Арда Анатолий Господинов приказва след срещата с Лудогорец. Двата тима записаха нулево тъждество в мач от 14-ия кръг на efbet Лига, а той стана Играч на мача.

" Относно мача, считам, че Лудогорец през по-голямата част ни атакуваше и владееше играта, само че в края считам, че ние имахме по-чистите положения. Равенството е законосъобразен резултат и ние сме удовлетворени от едната точка ", показа вратарят.

" Постоянно играха пред нашето наказателно поле, само че тимът се оправи добре в отбрана, тази премия не е единствено за мен, а за всички, които бранеха резултата ", добави той.

" Яд ни е, освен за Славия, при започване на шампионата също изпуснахме точки. Мачовете са доста, всеки губи точки. Смятам, че ни чака положително бъдеще ", сподели още Господинов.

" Смятам, че се е получила добра сплав, млади футболисти, млади треньори със модерни разбирания. Особено на " Армията " след няколко дни - много тежко посещение, ще излезем да се раздадем. Трябва да сме се вложили на 100%, би трябвало да сме удовлетворени от себе си "
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР