Страховитите предсказания на Ванга и на Айнщайн за пчелите започват

...
Страховитите предсказания на Ванга и на Айнщайн за пчелите започват
Коментари Харесай

Зловещо! Сбъдна се предсказание на Ванга и Айнщайн

Страховитите предсказания на Ванга и на Айнщайн за пчелите стартират да се сбъдва и в България. Приживе пророчицата предсказа, че ще дойдат времена, когато тези Божии твари ще стартират да изчезват всеобщо и по нашите географски ширини, което ще е предсказание за края на света какъвто го познаваме.

Защото скоро по-късно знамение ни чакат тежки времена – апетит, войни, вируси и гибел. „ Не знаем дали това, което Ванга е виждала, ще стане, само че съответно това предсказание е към този момент факт “, кахърят се пчелари от Врачанско.
-->
От петилетка синдромът на празния кошер се следи навсякъде и много отчетливо и в други краища на България. Производители на мед коментират, че това събитие постоянно го е имало, само че през последните години е взело размерите на пандемия.

Най-често се упрекват модерните препарати за растителна отбрана, които стават все по-ефективни, само че и по-отровни. Именно пестицидите, с които пръскат аграрни производители, се сочат за основен провинен за пчелния мор. Другият обвинен са модерните технологии и спътниците, които излъчват електромагнитна радиация (ЕМГ), написа " Телеграф ".

Следващият фактор са акарите пазарити, които нападат кошерите. Но много постоянно пчелари описват, че не могат да схванат по какъв метод пчелите напущат кошерите. Има задоволително храна и тя остава дълго време в празните кошери, в които няма и акари.

Някои от виденията за бъдещето на българската пророчица гласят следното: " Първо ще изчезнат пчелите, след тях лукът и чесънът, а млякото ще стане отровно ". Мъдрата жена казвала още, че тези създания идват от ангелския свят, с цел да оказват помощ на индивида.

Пред своята близка посестрима - вдовицата Витка, феноменалната българка казвала, че ще дойдат доста и непознати вируси, които ще затрият милиони хора. Казвала още, че в близкото бъдеще няма да има какво да се яде - ще изчезнат пчелите и мед няма да има.

Стряскащата статистика за изгубването на пчелите накара мнозина да се сетят и за предсказанието на Алберт Айнщайн. Той предупреждавал, че в случай че печелите изчезнат, няма да има кой да опрашва растенията, а на земята ще настъпят войни поради неналичието на задоволително храна.

" Когато изчезнат пчелите, на човечеството ще му остават единствено четири години живот “, пресметнал огромният академик.

Експерти напомнят, че последните отчети на Организация на обединените нации също са много мрачни. Всяка година медоносните инсекти се топят до 85% в някои региони на света. В Европа и в Съединени американски щати броят на колониите е намалял с повече от една трета. В Близкия изток - с над цели 75 на 100.

Дядо Влайчо също давал за образец пчелите, които работели за индивида по Божия воля, без да желаят нищо в компенсация. Пророкът от село Коньово се грижел за пчелина, до момента в който работел към локалното Трудово-кооперативно земеделско стопанство.

Феноменалният българин се дивял, че пчелите в никакъв случай не спят и работят до гибел – междинната дълготрайност на живота им е сред 3 и 6 седмици. За това време една пчела може да създаде едвам лъжица и половина мед. Именно отсам идва изразът „ трудолюбив като пчеличка “.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР