Страхотни скандали тресат коалицията ПП-ДБ покрай съставянето на листите за

...
Страхотни скандали тресат коалицията ПП-ДБ покрай съставянето на листите за
Коментари Харесай

Скандали в коалицията на „добрите сили“ изхвърлиха Кремена Кунева от листите. Лена Бориславова хока активисти на ДСБ заради нея

Страхотни кавги тресат обединението ПП-ДБ около съставянето на листите за изборите на 2 април. В паниката от листите е изхвърлена Кремена Кунева, знаково лице на Демократична България, на предходните избори влезнала в Народното събрание от гражданската квота на обединението с доста преференции.

Това излиза наяве от гневни постове на симпатизанти на Демократична България в обществените мрежи. Всичко стартира от обявата на фенка на смяната и Демократична България Таня Бояджиева. Ето какво написа тя:

Хора! Приятели! Няма да повярвате, само че е истина! Сега разбрах, че КРЕМЕНА КУНЕВА, МАРТИН ДИМИТРОВ И ГЕОРГИ ГАНЕВ НЕ СА НОМИНИРАНИ ОТ ГЕН. АТАНАСОВ И ТАКА СА ОСТАНАЛИ ИЗВЪН ЛИСТИТЕ НА ППДБ! Да кажа, че познавам доста хора от ДСБ, тъй като съм основател на Правосъдие за всеки, а там множеството са остарели ДСБ-ри. И съм проверила от няколко източника информацията си. Кремена беше единствениял народен представител, който имаше смелостта да се опълчи на Копейкин и останалите id&$ти от Възраждане! Генералът Атанасов не ги е номинирал, тъй като знае, че ще бъдат определени с преференции и с цел да може да пробута хората си, поставени на избираеми места като протежето си Стоян Михалев! Омерзена съм! АКО НЯКОЙ МОЖЕ ДА ВЛИЯЕ НА ГЕНЕРАЛА, МОЛЯ ДА МУ КАЖЕ ДА съдебна експертиза ВРАЗУМИ И ДА ГИ НОМИНИРА, МАКАР И В ПОСЛЕДНИЯ МОМЕНТ, ЗАЩОТО НЕГОВИТЕ ХОРА ЩЕ БЪДАТ БОЙКОТИРАНИ И ЩЕ ЗАГУБИ МАНДАТА В 24 Район! (Моля, копирайте и споделяйте, информацията е сигурна) P. S. Има мощен напън върху Атанасов сега за Мартин Димитров и има късмет да се трансформират нещата. Надявам се да размишления и за КременаКунева!
Скандалите към Кунева.

От мненията на други почитатели на Демократична България под обявата излиза наяве, че Кунева в действителност е отстранена от листите. В разногласието се включва и прословутата Лена Бориславова.

„ Разполагаш с неправилна информация. Когато някой не желае да влиза в листите, това е негово персонално решение. Ние няма по какъв начин да го накараме принудително “, написа Лена. Под коментара й се завихря скандал от почитатели на Демократична България, които я ругаят, което не приказва добре за съдружната просвета на „ положителните сили “.

Според Таня Бояджиева Кунева е поставена на 17 място в листата и то по предложение на Политическа партия и Да, България, което е предиздвикало дамата да се откаже от изборите. Феновете атакуват шефа на ДСБ Атанас Атанасов, че е изтикал Кунева, Мартин Димитров и икономиста Георги Ганев на неизбираеми места, тъй като го е боязън от преференции.

На предходните избори Мартин Димитров би лидера на листата на Демократична България Христо Иванов с преференции в 24-ти МИР в София, а компактно зад него бе Кремена Кунева. В различен район-23-МИР-София Елисавета Белобрадова и Божидар Божанов биха лидерката Надежда Йорданова с преференции.

Продължават свадите и към вода на „ положителните сили “ в София-област. След като Александър Дунчев от Политическа партия бе отстранен, тече борба какъв да е лидер от Демократична България, което провокира Дунчев да се отдръпна.  До момента още няма одобрен човек от обединението, а срокът за регистрация на листите е на следващия ден.
Източник: breaking.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР