Страхотната хардкор ролева игра Darkest Dungeon продължава да тормози изстрадалите

...
Страхотната хардкор ролева игра Darkest Dungeon продължава да тормози изстрадалите
Коментари Харесай

Тихата лудост в Darkest Dungeon продължава с експанжъна The Color of Madness

Страхотната хардкор ролева игра Darkest Dungeon продължава да тормози изстрадалите ни съзнания с нова порция готически смут. Той се назовава The Color of Madness и ще се появи на 19 юни. Експанжънът на първо време ще излезе за районен съд , след което ще забележим и версии за останалите платформи – Switch, Xbox One, PS4, Vita и iPad .
The Color of Madness е третото в допълнение наличие за хорър RPG-то след огромния The Crimson Court и по-малкия Shieldbreaker . Новият експанжън споделя за мистериозна галактическа комета, която пада покрай имението ви и трансформира хората в безволеви зомбита.

Тук играчите ще се опълчват на същества от другите райони на имението без титулярния Darkest Dungeon и The Crimson Court. Освен това, експанжънът води до три огромни нови борби под формата на мини-босове.

The Color of Madness също по този начин включва нови консумативи, които да подсилят групата ви сред безкрайните талази от врагове, нов продавач в Nomad Wagon (Jeweller, който търгува с парченца от кометата за потребна екипировка), четири нови здания, нови странности, нова музика и още.

Цената на експанжъна е 5 $.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР