Страхотен скандал може да помете не само ръководството на ГЕРБ,

...
Страхотен скандал може да помете не само ръководството на ГЕРБ,
Коментари Харесай

Руският „Балкански поток” отвява Бойко и ГЕРБ! Борисов скъсал доклад на ДАНС за газопровода

Страхотен скандал може да опустоши освен управлението на ГЕРБ, само че и да сложи под опасност имиджа на България в цивилизования сеят.

Още през 2017 година ДАНС е видяла в „ Балкански поток “ опит за задушаване на Украйна “, демонстрираха документи, публикувани в уеб страницата за проверяваща публицистика bird.bg.

Президентът Румен Радев, министър председателят Бойко Борисов и ръководителите на Народното събрание са се срещнали през 2017 година със информации на ДАНС за плана „ Балкански поток ”. В тях се твърди, че задачата на Русия с този план е до 2020 година да изолира Украйна от газовите доставки и по тази тръба няма да пристигна газ за България, написа „ Галерия “.

Бойко Борисов хвърли цялата сила и държавен запас да приключи плана до 2020 година и след това гордо се снима с Путин, Ердоган и Вучич.

Само дето от България, Русия, Турция и Сърбия единствено една страна няма изгода. Разбира се, нашата.

В справките на ДАНС през 2017 година към момента не се приказва за „ Балкански поток “, а за „ план за транспорт на газ по оборудване от „ Турски поток “.

Цената на плана и трасето изцяло дават отговор на осъществения от държавните управления на Бойко Борисов газопровод. За пред хората той е кръстен „ Балкански ”, а в действителност си е чисто „ Руски поток ”.

Истинската цел, както се вижда от справката на родните служби, е напълно в интерес на Кремъл. Русия ще може да заобиколи напълно Украйна с помощта на тръбата, минаваща през България.

Втора информация на ДАНС от декември 2017 година потвърждава по какъв начин водачът на ГЕРБ е знаел, че газопроводът не носи и пространствен метър суровина на България.

Забележете! Службите рапортуват, че „ Газпром “ едностранно е трансформирал параметрите за транспорт на газ през българска територия. Целият размер ще се транзитира през България в посока Сърбия, Гърция и Македония. А количества за вътрешния пазар не са очакван. Реакция обаче няма!

Припомняме, че 3 милиарда лв. финансиране на съветската тръба стана с пари на българските данъкоплатци.

За да се угоди на Путин, администрацията на Борисов погази стотици административни наредби, което беше потвърдено в отчет на Инспектората на Министерския съвет, поръчан от държавното управление „ Петков ”.

Реклама

Европейската прокуратура проверява прехвърлянето на строителството на съветския поток на голям брой техника, купена по стратегии на Европейски Съюз – безусловно неприемливо!

В същото време газовата ни връзка пъплеше със скоростта на костенурка и 12 години никой не искаше да я приключва, с цел да не получим евтина суровина от азерите.

За „ Балкански поток ” като подизпълнители бяха наемани близки до ГЕРБ компании. Служебният джип на една от тях даже беше открит в баровското имение на Севда Арнаудова, персоналната пиарка на Борисов, около ареста им.

Луксозното возило обслужвало брачният партньор на Севда – Делян Димитров, който е калинка в „ Булгартрансгаз ”.

Бившият втори в ГЕРБ Цветан Цветанов също удостовери, че че неразрешени от Европейски Съюз емисари на Кремъл са се виждали с управлението на хунтата – Бойко Борисов, Томислав Дончев и Теменужка Петкова.

Още от 2020-а има отчет, че с анексирането на Крим Украйна губи 80% от своите залежи на петрол и газ.

Така реализирането на „ Балкански поток ” прави България напълно подвластна от Русия. А и до ден-днешен никой не споделя къде е пътната карта на газопровода.

Нещо повече – в Плана за резистентност и развиване, създаден от ГЕРБ, Томислав Дончев персонално записа превръщането на нашите Топлоелектрическа централа централи в такива, работещи на съветски газ. Кабинетът „ Петков ” обаче махна това от проекта, по който ще получим 13 милиарда евро от Европейски Съюз.

Бившият министър на вътрешните работи Бойко Рашков удостовери тезата, че в България е било цялостно с съветски сътрудници по времето на градежа на тръбата. 1727 непознати жители са работили на обекта по построяването на „ Турски потон ”, от тях 1348 съветски жители, останалите беларуски и други.

Цветан Цветанов направи обосновано съмнение, че Борисов, Дончев и Петкова са правили срещи с хора от забранителния лист на Европейски Съюз и САЩ  – Александър Бабаков и Александър Воробьов на територията на България. А някои от тези срещи са провеждани в централата на ГЕРБ, където е бил посрещнат Гари Каспаров. „ Ако знаеше Гари Каспаров кой е ходил там, едва ли щеше да излезе и да застане с тази позиция ”, допусна Цветанов.

За да заобиколят възбраните на Европейски Съюз и Съединени американски щати, Бабаков и Воробьов са влизали в страната ни посредством избрана виза. даваща им филантропичен статут. Обикновено мотивът е потребност от здравна помощ.

Работа на някогашния външен министър Екатерина Захариева е да изясни по какъв начин неразрешени от Европейски Съюз и Съединени американски щати лица се разхождали на мира у нас.

В последна сметка тази двойна игра на България при ГЕРБ плюс „ Северен поток “ 2 разреши на Путин да стартира войната в Украйна, която дотук отнесе стотици хиляди живота, милиони бяха принудени да изоставен домовете си.
Източник: narod.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР