Страх тресе жените в Сървайвър“, а ужасът им се нарича

...
Страх тресе жените в Сървайвър“, а ужасът им се нарича
Коментари Харесай

,,Мислех те за свестен“: Жените в ,,Сървайвър“ треперят заради ММА боеца Жоро Валентинов

Страх тресе дамите в „ Сървайвър “, а ужасът им се назовава Жоро Валентинов. ММА боецът плаши участничките както с външния си тип, по този начин и с първичните си реакции.
„ Всеки ден виждаме по какъв начин този човек пали от нищото. Когато се изнерви, става като хала. Лично мен ме е боязън да съм към него “, сподели екскурзоводката Геновева. Студентката Ермина също се тормози да не би Жоро да побеснее.
Актрисата Снежана наля още масло в огъня. „ Мислех те за почтен, но съм се объркала. Агресивен си, тук доста хора ги е боязън от теб и това е доста тъжно. Аз съм успокоявала Божана, която си мисли, че в България може да я нападнеш. Момичето в действителност го е боязън да не му направиш нещо “, изстреля тя на племенния съвет.
Преди дни шампионката по кану Станилия също загатна, че Жоро я е заплашил, само че се поколеба дали го е направил съществено или на смешка.
„ Вие полудяхте! “, отсече учуден Валентинов в отговор на обвиняванията. Той напомни, че преди да напусне племето си, кулинарката Божана е избухнала в сълзи и го е прегърна като пръв другар, а каякарката Станилия нееднократно му е правила похвали и се е пробвала да го придърпа в своята коалиция.
„ Никога не съм посягал на жена, мога да се закълна! “, добави Жоро и, в типичния си жанр, потегли да се кръсти. Водещият Ваня Джаферович се намеси, с цел да охлади пристрастеностите и съобщи, че в „ Сървайвър “ важат строги правила и няма по какъв начин да се стигне до физически спор, написа show.blitz.bg.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР