Страх от критики, бягане от проблемите, нежелание да признае собствените

...
Страх от критики, бягане от проблемите, нежелание да признае собствените
Коментари Харесай

Шест знака, че мъжът е емоционално нестабилен и опасен

Страх от рецензии, тичане от проблемите, отвращение да признае личните си неточности... Това са единствено част от признаците, че се срещате с мъж, който е прочувствено неустойчив.В началото на любовните взаимоотношения всичко наподобява прелестно. Той е благ, сантиментален, а някои негови негативни реакции биват неглижирани. Защото сме щастливи и влюбени. Но зад тази престореност може да се крие един прочувствено неустойчив мъж, който да е рисков за вас. Вижте признаците, които не трябва да подминавате.

Всичко може да го разгневи
Емоционално нестабилният мъж мъчно би направлявал гнева си. И най-незначителната обстановка би била задоволителна, с цел да провокира някаква трагична реакция в него. Това го прави и евентуално рисков, тъй като експанзията може да не е единствено словесна, а да бъде и физическа към съответния субект.

Действа импулсивно
Още един симптом, че мъжът до вас е прочувствено неустойчив и рисков за вас, е това, че той се оставя неговите усеща и страсти да ръководят вземането на решения, вместо да работи рационално и разумно. Мъжете с прикрита на пръв взор експанзия, са надълбоко импулсивни.

Трудно основава щастливи любовни връзки
Мъжете, които могат да бъдат избрани като прочувствено нестабилни, доста елементарно могат да ви подведат по отношение на своята любовна история за да ви впечатлят. Затова не се доверявайте, в случай че са налице предните два признака. Много рядко и мъчно, човек, който не може да владее страстите си, основава хармонична и дълготрайна връзка. Много от неговите поведенчески черти могат да бъдат разрушителни за любовта.

Не съблюдава дадената дума
Още един симптом, че се виждате с мъж, който е прочувствено неустойчив е това, че той не поема отговорност за своите дейности и дадена дума. Може да ви дава обещание целия свят, приказки в розово, или пък че ще понижи алкохола, само че нищо от това да не се случва, а постоянно да намира опрощение, което може да накара даже вас да се чувствате неловко.

Произлиза от несигурно семейство
Не е наложително, само че се случва прочувствено нестабилният мъж да е израснал в семейство с принуждение, на разведени родители, да не е получавал нужната поддръжка и любов. Това повлиява на неговото развиване като субект. Често такива хора копират модела на връзката на родителите си в своите.

В спор е значимо той да е прав
Още един прикрит симптом на прочувствено нестабилния мъж е това, че в обстановки на спор, той ще направи всичко допустимо неговата дума да е крайна, той да е прав, даже да знае, че не е. Може даже да ви обиди, злепостави, в случай че спорите пред други хора.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР