Стойността на наркотика е на стойност над 300 млн. евроВ

...
Стойността на наркотика е на стойност над 300 млн. евроВ
Коментари Харесай

В Румъния заловиха почти 1 тон кокаин

Стойността на опиата е на стойност над 300 млн. евро

В Румъния заловиха съвсем 1 звук кокаин. Румънската дирекция за битка с проведената престъпност заяви, че цената на открития кокаин в Делтата на р. Дунав може да доближи над 300 милиона евро, съобщи Медиафакс.

Наркотикът, опакован в 36 пакета, беше открит на 22 март в преобърната моторна лодка на плаж сред селищата Сфънту Георге и Сулина (окръг Тулча). Полицаите откриват находката, откакто два дни по-рано сходен пакет с кокаин изпаднал от товарен автомобил в региона.

Феликс Банила, началник на Дирекцията за следствие на закононарушенията на проведената престъпност и тероризма (ДРПОПТ), съобщи, че кокаинът е с непорочност съвсем 90%, което разрешава смесването му с други субстанции, като по този метод количеството му може да бъде утроено, а общата му стойност на пазара на опиати може да надвиши 300 000 евро.

Кокаинът произлиза от Южна Америка и е бил докаран до Румъния по море, съобщи на собствен ред Адриан Ламбрино, началник на Дирекцията за битка с проведената престъпност в границите на полицията.

Банила съобщи също, че опиатите прекосявали директно през Румъния и че управляващите са задържали двама сръбски жители, показва Асошиейтед прес./ Бтв

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТСПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ съдебна експертиза ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
``
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР