Стойчо Стоев зачеркна Марселиньо от Лудогорец. Треньорът на орлите остави

...
Стойчо Стоев зачеркна Марселиньо от Лудогорец. Треньорът на орлите остави
Коментари Харесай

Стоев гони Марселиньо

Стойчо Стоев зачерта Марселиньо от Лудогорец. Треньорът на " орлите " остави бразилеца отвън групата при успеха над Берое с 4:2. Именно плеймейкърът му сътвори редица проблеми предходната седмица, когато отхвърляше да излезе, а след това се присмя на треньора, откакто напусна терена при загубата от Ференцварош (2:3). Оказа се, че това държание на футболиста е нещо всекидневно за него, като поради дългогодишния си престой в Разград той се мисли за недостижим. 35-годишният Марселиньо е от началото на плана в Разград, като от 2011 година има 316 мача във всички шампионати.

" Решението за Марселиньо е мое. Втори път се случва да реагира по този начин. Това за мен е рецидив. Не желая да разясня дали ще има още един късмет за него ", сподели Стоев. По този метод той подсказа, че повече няма да разчита на бразилеца. Срещу заралии Стоев беше направил осем промени в стартовия състав в съпоставяне със срещата с унгарците.

" Този дуел беше извънредно значим, тъй като след загубата бе обикновено настроението ни да не е в най-хубави тонове. Реагирахме съответно и постигнахме успеха. Мое решение бяха измененията в състава, само че въпреки всичко имах и едно мислено за мача с исландците. Исках да видя някои от другите футболисти, с цел да знаем какво можем да чакаме от тях. Някои от тях дадоха сериозна поръчка за място в тима. Жоржиньо е един от тях - много положително попълнение. Бях го гледал много напролет и знаех, че може да ни свърши работа ", сподели Стоев. В четвъртък " орлите " гостуват на Валур на ст. " Хлидаренди " в мач от II кръг на Лига Европа.

" Всеки мач играем като за последно, с цел да печелим с такива резултати. Берое е добър тим, само че значимото е, че спечелихме. Удивително е да играя тук, за един от най-хубавите тимове в България. Трябва да продължа да работя старателно и да оказвам помощ на тима. Тук не е доста по-различно спрямо ЦСКА. Всеки работи старателно и ми оказва помощ да се приспособявам. Когато играех там, също се усещах добре, само че към този момент съм в Лудогорец и се старая да оказвам помощ ", сподели Жоржиньо. Миналия сезон той игра чартърен на " Армията ", само че ЦСКА-Сф не съумя да го откупи от Сент Етиен, което след това направиха " орлите ".
Източник: duma.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР