Стоян Грозев е кандидат за кмет в Община Бургас и

...
Стоян Грозев е кандидат за кмет в Община Бургас и
Коментари Харесай

Стоян Грозев е скритият конкурент на Димитър Николов в кметската надпревара

Стоян Грозев е претендент за кмет в Община Бургас и лидер на листата на една от най-успешните и работещи политически обединения в Бургас - „ Български Възход “, a мнозина го дефинират като скрития съперник на Димитър Николов в кметската конкуренция.

Стоян Грозев е човек, който не обича да приказва за себе си, слага проблемите на хората пред персоналните такива и избира да свърши работата без да се обявява. За него водещо постоянно е било отборната работа и екипът. За това и в тази акция рядко ще го чуете да приказва за себе си, като претендент за кмет на Община Бургас в само число, само че за сметка на това пък постоянно приказва за мощната листа от претенденти за общински съветници на „ Български Възход “.



Стоян Грозев е роден е през 1972 година в гр. Бургас. Семеен с една щерка. Има магистърска степен по „ Стопанско ръководство ”, „ Администрация и ръководство в обществения бранш ” и бакалавър със компетентност „ Туризъм ”. От 25 години се занимава с организация, надзор и ръководство на хора в няколко компании опериращи в областта на туризма, промишленото и жилищно строителство, както и в областта на газопреносните мрежи, ВЕИ – биогазови съоръжения, газифициране на биомаса и когенерация в страната и отвън нея.

Част от сполучливо приключените планове отвън страната са:

Главен реализатор в създаване „ под ключ ” на спортно рехабилитационен център „ Чарвак Оромгохи ”, Република Узбекистан. Възложител: Министерство на туризма на Република Узбекистан, финансиран през стратегия „ Хермес ” на Федерална Република Германия.

Главен реализатор в създаване и въвеждане в употреба на Гьоте Институт, гр. Ташкент, Република Узбекистан. Възложител: Министерство на външните работи на Федерална Република Германия, финансиран през стратегия „ Хермес ”

Главен реализатор в създаване на обекти „ под ключ ” за ръководство на границите в Централна Азия. Проектите са част от програмата за развиване на Организация на обединените нации – UNDP. Възложител: Организация на обединените народи - Организация на обединените нации, финансиран от UNDP.

Поддържа външнотърговски връзки с компании от: Западна Европа, КНР, Република Узбекистан, Руска Федерация, Република Казахстан. Консултант е по разнообразни планове в гореспоменатите сфери.



От 2016 води дейни мероприятия по отношение на битката с мръсния въздух. Председател на ИК за битка с мръсния въздух. Организатор на серията от митинги против мръсния въздух в Бургас. Организатор на подписка за осъществяване на локален референдум по отношение на активността на цех „ Кроношпан ” в Бургас. Организатор и член на ИК за директна народна власт – за въвеждане на директно избираеми районни кметове в Бургас. Общински консултант в мандат 2019/2023.

В края на мандата той и неговия сътрудник от „ Български Възход “ Манол Тодоров бяха избрани както от техни сътрудници, по този начин и от голям брой жители на които са помогнали през годините като едни от най-активните, най-коректните и най-справедливите общински съветници. Те бяха едни от съветниците внесли най-вече докладни и питания. Тяхна е заслугата за:

- Процедура по правене на цялостен разбор на качеството на атмосферния въздух на територията на гр. Бургас, в това число и определяне структурния състав на ФПЧ. Надграждане на системата за мониторинг на Община Бургас, модернизиране и надграждане на Мобилната станция за КАВ на Община Бургас с нужната инсталация за мониторинг на замърсителите, указани в разбора.

- Отпускане на финансови средства за построяването на 33 площадки по БДП на територията на всички бургаски учебни заведения, в които учат деца 1 и 2 клас

- Изготвяне на указател на нежилищните обекти благосъстоятелност на Община Бургас, подлежащи на отдаване чартърен.

- Унифициране заплащането за синя и зелена зона. Изпратеният СМС за едната зона важи и за другата.

- Изграждане на Стена на спортната популярност в многофункционална спортна зала „ Арена Бургас “

- Създаване на краткотрайна комисия, която да изготви мониторинг за оценка на казуса за ограничение популацията на гларусите в Община Бургас.

- Изграждане и рехабилитация на пътна инфраструктура във в.з. Бадемите, кв. Черно Море;

- Проектиране и създаване на кръстовище с кръгово придвижване на кръстовището на улиците – бул. „ Тодор Александров “ и ул. „ Спортна “ в гр. Бургас;

- Обособяване на имот за загробване на домашни любимци на територията на община Бургас;

- Въвеждане на общинска стратегия „ Спорт за всяко бургаско дете “;

Както и десетки други с които всеки може да се запознае от уеб страницата на Общински съвет Бургас.

Стоян Грозев - претендент за кмет в община Бургас - бюлетина № 20

Стоян Грозев - претендент за общински консултант - бюлетина № 20
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР