Стоян Алексиев няма срам! 66-годишният актьор от Откраднат живот продължава

...
Стоян Алексиев няма срам! 66-годишният актьор от Откраднат живот продължава
Коментари Харесай

66-годишният Дон Жуан Стоян Алексиев пак награби младата си метреса! Пуска й език в центъра на София

Стоян Алексиев няма позор! 66-годишният артист от „ Откраднат живот ” продължава да показва пренебрежение и към фамилията си, и към Народния спектакъл, интимничейки обществено с младата си държанка Ивана Бобойчева. На похотта му оня ден станаха очевидци десетки софиянци в градинката пред най-автотиретния ни храм на Мелпомена, а също и папапараците на „ Уикенд ”. Фотографите ни снимаха ветерана да се целува уста в уста с метресата си, която може да му бъде внучка.

И през лятото Алексиев се натискаше под прозорците на Народния спектакъл с 24-годишната витизчийка Ивана Бобойчева. Тогава той даже най-безцеремонно бръкна в панталонките на девойката и опипа с пръсти влагата по детеродния й орган. За негово злощастие папараци снимаха половия акт и прелюбодеянието стана публично притежание.

За да се оневини за възмутителната грозна сцена, белокосият артист стартира смешно опрощение. Той разгласи, че с младата Ивана репетирали за роля. Разбира се, никой не се върза на думите му. Може би единствено брачната половинка му Надя му повярва, тъй като и до през днешния ден още не го е натирила от къщи. 
Във вторник по обяд екранният проф. Генадиев от „ Откраднат живот ” бе засечен от папараците ни да крачи замислен в центъра на София. А като наближи пейките в градинката пред Народния спектакъл, лицето му се преобрази - блестна в необятна усмивка. Оказа се, че повода за това е миловидната Ивана. Бобойчева чакаше обичания си на една от скамейките.

Щом зърна Алексиев , хубавицата скочи пъргаво и му се метна на врата. После няколко минути двамата се обсипваха със буйни целувки, като даже на моменти впиваха надълбоко езици в устите си. „ Сега най-малко не си бъркат в гащите ”, разясниха жители, седнали за отдих в паркчето.

Когато 66-годишният Стоян и 3 пъти по-младата от него госпожица укротиха пристрастеностите си, се настаниха комфортно на скамейка. В идващия един час двамата си приказваха и за обич, и за изкуство. По някое време Ивана подаде на застарелия женкар сюжета за новата си роля, а той прегледа листата, с цел да се запознае със наличието им. Докато четеше, белокосият плейбой правеше мнения кое по какъв начин би трябвало да се изиграе.

Бобойчева е студентка в финален курс на компетентност „ Кукли ”. Тя се устоя като продавачка в магазин за наливни парфюми, само че горе-долу си намира и актьорски задължения. Със Стоян Алексиев девойката е интимна от към 3 години и съгласно злите езици употребява връзката си със своя умел сътрудник като трамплин за артистичната си кариера.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР