Стотици птици паднаха от небето в Хага, Холандия, по време

...
Стотици птици паднаха от небето в Хага, Холандия, по време
Коментари Харесай

Птиците умират от новата 5G мрежа, тя вреди и на хората! (видео)

 Стотици птици паднаха от небето в Хага, Холандия, по време на опит с новата 5G мрежа, при който е пробван нейният обсег и дали новата безжична технология ще вреди и на хората.

Новините за нездравословните последствия за птиците не се появяват в медиите, тъй като първоначално починали единствено няколко птици, само че когато това се случило с още 150 птици, които паднали в публичния парк, хората почнали да се чудят какво е умъртвило тези 297 птици в Хага. По същото това време се появила антена на покрива на една постройка, която била тествана тъкмо когато птиците почнали да падат от небето.

В същото време е видяно, че патици си гмуркали главите под водата, като че ли с цел да избегнат излъчването, до момента в който други отлетели до различен водоем.

Тази информация бе споделена от Йохан Куле в неговия профил във Фейсбук.

„ Междувременно получих още информация за края на октомври (2018 г.) и открих, че птиците в действителност са жертви на опита “, написа Куле.

A по време на тестването на 5G мрежата е било видяно необичайно държание на крави. Става дума за опит в Грьонинген, когато цялото стадо крави се озовало в канал. Оказва се, че мрежата 5G влияе отрицателно и върху хората, както преди този момент предизвестиха специалистите.

По материали на radar.mk

PS. Производителите мълчат за заплахите на 5G-мрежите. Честотата, с която работи мрежата, е покрай работната периодичност на микровълновата фурна (22,24 GHz). Едва ли е здравословно да се направи една огромна микровълнова печка от околната среда, даже и с високоскоростен интернет и куп умни съоръжения, които опростяват живота. Не си коства изключително и в случай че се потвърди резултатът на 5G върху безплодието.

И още- за по-плътно покритие ще би трябвало да се инсталират  повече клетъчни кули. Представете си единствено какъв брой кондензиран ще е електромагнитния декор, който и в този момент е много под напрежение..

Фантастично: Програмисти сътвориха метод бързо да изчезнем от интернет

 

Програмистите Вилле Далбо  и Линус Уннебей от Швеция са създали услуга, която ще ви помогне да отстраните бързо  своите сметки от  интернет. Програмистите Вилле Далбо  и Линус Уннебей от Швеция…

Цялата публикация


Източник: energetika-bg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР