Стотици предупреждения за наводнения, включително предупреждения за опасност за живота“,

...
Стотици предупреждения за наводнения, включително предупреждения за опасност за живота“,
Коментари Харесай

Предупрежденията за наводнения са картографирани – почти 350 сигнала, след като бурята Хенк разби цялата страна

Стотици предизвестия за наводнения, в това число предизвестия за „ заплаха за живота “, са картографирани в цяла Англия, защото елементи от страната са под вода.

Смразяващи фотоси от цяла Англия демонстрират рискови равнища на наводнения, от измити паркове за каравани до игрище за крикет, където единствено някои от трибуните остават над водата. Бурята Хенк донесе ветрове със скорост съвсем 100 благи в час в Обединеното кралство дружно с проливни превалявания и лиши живота на един човек.

Има над 600 сигнала и предизвестия за наводнения в цялата страна, в това число две предизвестия за наводнения със сериозна опасност за живота, едното в Уелс и един в Англия. Едно от двете предизвестия за съществени наводнения, носещи заплаха за живота, беше в действие за река Нене, в Нортхемптън, във ваканционния парк Billing Aquadrome и околните бизнес паркове.

Другото съществено предизвестие, което изисква от британците да „ работят в този момент “ е по поречието на река Ritec. В региона на караваните Kiln Pa...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР