Стотици хора стояха на опашка с часове, за да се

...
Стотици хора стояха на опашка с часове, за да се
Коментари Харесай

Стотици се редят с часове на опашка в дъжд за „най-евтината риба и пържени картофи във Великобритания – 75 пенса за порция

Стотици хора стояха на опашка с часове, с цел да се снабдят с „ най-евтината “ риба и пържени картофи във Англия единствено за 75 пенса.

Вместо да таксува нормалните £5,70, Dr Vinegars Extraordinary Fish & Chips предложи супер евтина оферта, когато отвори порти в Улвърхамптън. Огромни опашки от разчувствани клиенти се извиха към паркинга на новото чипи още от 11 сутринта през вчерашния ден (четвъртък, 23 февруари). Изгодното ядене, което включва част от специфичния „ портокалов чипс “ от магазина и минифиле, струваше единствено 75 пенса.

Въпреки че всеки клиент можеше да получи единствено една порция, стотици към момента идваха в магазина макар неприятното време. 55-годишната Никола Джоунс от Уеднсфийлд, Уест Мидландс, беше първата на опашката, откакто стартира да се реди на опашка в 11.30 сутринта. Майката на едно дете Никола сподели: „ Бяха вкусни. Мисля, че единствено ние в Мидландс вършим портокалов чипс. Те имат това неповторимо покритие.

„ Единствената причина да дойда при доктор Оцетът е, тъй като синът ми...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР