Стотици хора, море от цветя и сълзи, които никой не

...
Стотици хора, море от цветя и сълзи, които никой не
Коментари Харесай

Погребаха в бял ковчег красавицата Магда, приятелят й се срина на гроба

Стотици хора, море от цветя и сълзи, които никой не можа да спре – по този начин протече погребението на красивата полякиня Магдалена Жук, която почина при мистериозни условия по време на екскурзия в Египет. Официално младото момиче е скочило през прозореца на болница, а от отчета от аутопсията стана ясно, че е умряла от задушаване. Независимо от завършилото следствие на управляващите в Египет, родителите и околните на момичето не престават да ровят по случая, ангажирани са и частни
детективи.


Всичко стартира в края на април, когато Магда трябвало да отпътува дружно с приятеля си на отмора в Египет. В последния миг се оказва, че той има изминал паспорт и по този начин тя отпътува сама. След идването си там стартира да се държи необичайно и стопира да си комуникира с родителите и околните. Изпада в нервни рецесии. Когато приятелят й въпреки всичко съумява да се свърже с Магда, тя плаче по телефона и крещи: Моля те, отведи ме отсам. Същия ден я вкарват в болница, откъдето се пробва да избяга. Накрая се хвърля от втория етаж и умира, в резултат на пострадванията.

Подозренията на околните на Магда са, че тя е била дрогирана и е станала жертва на интернационална скица за търговия с красиви дами.

На погребението на красивата полякиня свири духов оркестър. Тялото на момичето бе положено в бял ковчег. В момента, в който приятелят й хвърля цвете върху него, се срутва. Налага се да бъде отведен встрани, подсилен от негови другари.



Превод БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР